#mylife 5 Een nieuwe baan

Maandag:

Vandaag mijn eerste dag werken bij NSF in medemblik. Lichamelijk valt het mee hoe zwaar het is, oke je hebt wel stijve schouders natijd maargoed. Vooral mijn hoofd was erg moe van alle nieuwe indrukken! DUS ik was  maar al te blij dat ik na het eten even mijn hoofd leeg kon maken in de sportschool!

blog: https://getfitwithne.com/2017/07/17/de-3-manieren-om-in-shape-te-blijven-op-vakantie/

Dinsdag:

Vandaag dag 2 werken in de fabriek en ik was nog zo moe dat ik met me blonde kop mijn waterfles was vergeten!!AAAAAAAAAAAAH oke dat doe je dus 1 keer en daarna NOOOOOIT MEER! Dat was gewoon echt niet te doen!

Blog: https://getfitwithne.com/2017/07/18/mylife4-helaas-wat-minder-gesport/

Gelukkig had ik vandaag buiten een bootcamp, hoefde ik tenminste niet ook nog is in een bloed heten sportschool te trainen.

Woensdag: 

Yes een dagje vrij en de dag begonnen met een keilekkere legdayyyyy!! Hoppa de dag begon dus goed! En dan ’s avonds mijn diploma uitreiking! Mijn dag kon niet meer stuk!

Donderdag:

Vandaag de dag begonnen met een heerlijke run! EN vandaag extra feestelijk! Want GETFITWITHNE bestaat 1,5 jaar !

Daarom ook vandaag https://getfitwithne.com/2017/07/20/de-blogger-dilemma-tag/ inplaats van gister een ‘gewoon’ blogje!

Vrijdag:

Vandaag ochtendje schoonmaken in een bunglow park in medemblik, dit doe ik afentoe via een uitzend bureau, maar omdat dat (vind ik) heel zwaar werk is, vooral lichamelijk, ging ik vandaag niet sporten en pakte ik lekker mijn rust.

Zaterdag: 

Lekker vroeg de sportschool ingedoken met de gedachten : “het is vakantie dus het zal wel rustig zijn ” NIET DUS! Wat een enorme kippenhok 😦 mar goed wel lekker getraind gelukkig! voor de rest helemaal NIKS gedaan vandaag! Eindelijk echt weekend!

Ohja, wel heb ik nog een vlogje opgenomen met een kleine vraag aan jullie: https://www.youtube.com/watch?v=Eq2fnXWZg-g

Zondag:

Mijn ouders waren het weekend niet thuis dus vonden mijn vriend en ik het een leuk idee om eens lekker gezellig samen te ontbijten! Dus stond ik om 8 uur al lekker in de keuken om lekker een eitje te koken en van alles klaar te zetten! Vriendlief kwam om half 9 aan en toen konden we lekker aanvallen! Super leuk zo de zondag ochtend beginnen, daarna gezellig samen door naar de kerk.

Na kerktijd nog even langs zijn vader en toen door met ze 2e naar de viskraam waar we een heerlijke zalm op hebben gegeten en toen we de terug weg langs een ijskar reden konden we ons niet inhouden! OOPS!

 

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s