DOE MEE MET DE BOOTCAMP VOOR SPIEREN VOOR SPIEREN

Wat doet stichting spieren voor spieren precies?

De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Alles is erop gericht om spierziekten de wereld uit te helpen.

Hoe kan jij helpen om geld in te zamelen voor dit doel?

MEE DOEN  MET DE BOOTCAMP !!!

De eerste 4 zaterdagen van september (2,9,16 &23 september dus).

Waarom een bootcamp? 

Vorig jaar gaf ik een sponsorloop die erg geslaagd was en daarom wilde ik dit jaar weer iets doen, maar dan wel net even wat anders. Toen ik had besloten om een bootcamp te gaan organiseren met 2 trainers van de atletiek vereniging in Wieringerwerf, schoot bij mij gelijk het woord spieren omhoog en daarna dus deze mooie stichting!

Hoe kan ik mee doen?

Simpel! je stuurt mij (getfitwithnienke@outlook.com ) een mailtje met jou naam, leeftijd. mail en mobiele telefoonnummer.

Ja maar het geld dan? 

Het kost jou (minimaal )10 euro om mee te kunnen doen, of dat nou uit je eigen zak komt of dat je wordt gesponsord dat maakt mij niet uit, als je maar minimaal 10 euro contant aan mij geeft als je er ben zo dat ik het kan doneren aan de stichting spieren voor spieren. 

Het is dus 10 euro voor 4 bootcamplessen!! Meer is natuurlijk altijd welkom!! 

LET OP!!!! AL HET GELD GAAT 100% NAAR DE STICHTING!! 

Alle overige informatie kan je vinden in de afbeelding hierboven! Wil jij nou voor mij een poster ergens ophangen? Of flyeren? Of meer weten of misschien wel gewoon meedoen?! Wacht niet langer en geef je NU op of mail mij NU voor meer informatie!!

OP de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond dit evenement? dat kan! Via :De facebook evenementen pagina!

Categorieën:

4 reacties op ‘DOE MEE MET DE BOOTCAMP VOOR SPIEREN VOOR SPIEREN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s