Favorieten bootcamp momenten/dingen:

Ja weer een blogje over bootcamp! Want ik wil natuurlijk dat jullie ALLEMAAL mee doen en helpen geld in te zamelen voor de stichting spieren voor spieren! Dus ik ga hier net zolang mee door totdat jullie allemaal je aan hebben gemeld om mee te doen ;)En daarnaast gooi ik jullie natuurlijk dood (oh nee da’s niet handig dan kan er niemand meer mee doen 😉 maar jullie snappen me wel) met tips zodat jullie 100% goed voorbereid zijn op de bootcamp!

Nienke wat heb jij toch opeens met bootcamp joh? Nou, mij leek het al heel lang leuk om bootcamp te doen maar ook ik durfde eerst niet (waarom kan je mede lezen in mijn vorige blog:Hoe overleef ik mijn eerste bootcamp) Maar toen de personal trainer die ook mijn trainingsschema maakt aangaf dat hij bootcamp wilde gaan geven heb ik geen moment getwijfeld en dacht ik fuck it het is nu of nooit ik ga het gewoon doen! Ondertussen was ik allang aan het brainstormen over een sponsoractie voor dit jaar en wist ik ook dat ik stiekem heel graag zelf een bootcamp wilden gaan geven. Toen kwam bij mij dus ook het idee om het dit keer voor de stichting spieren voor spieren te doen. Want met bootcamp train je je spieren en zo kwam ik dus bij het ezelsbruggetje naar deze stichting.
Maar a fijn dit was dus voor mij ook een grote reden om mee te doen.

Wat is er nou zo leuk aan dat bootcampen dan?Nou dit:

  • Het is lekker buiten, vooral als ik een hele dag binnen heb gewerkt ben ik blij als ik een bootcamp heb zodat ik lekker buiten kan sporten.
  • Je doet het niet alleen maar met een gezellig groepje
  • Je daagt jezelf iedere keer weer uit.
  • Ondanks dat je het met een groep doet kan je het wel doen op eigen tempo.
  • Je werkt aan kracht en uithoudingsvermogen in 1.
  • Ook verlies je veel calorieen
  • Je hebt veel variatie met oefeningen en geen 1 training is dan ook het zelfde, dat is even wat anders dan 10 weken dezelfde schema volgen in de sportschool 🙂
  • En misschien wel het allerbelangrijkste: Je doet het onder goede begleiding!
    Dit is ook overigens de reden waarom ik het niet alleen geef maar met 2 toppers van trainers van de atletiekbaan die veel vaker bootcamplessen geven!

Hopelijk heb ik jullie dan nu eindelijk over gehaald en overstroomt mijn inbox straks met aanmeldingen!!

Hopelijk zie ik jullie op 2 september!  

 

Categorieën:

One thought on “Favorieten bootcamp momenten/dingen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s