#MYLIFE6 Laatste week home alone:

Gister een vlog online geplaatst van mijn 1ste week alleen (week 2 hopelijk volgende week) Maar week 2 kun je dus nu ook al lezen op mijn blog!

Maandag: 

Er moest vandaag weer gewerkt worden! Eenmaal klaar met werken had ik geplant om naar the gym te gaan, maar toen gebeurde er iets wat mij eigenljk bijna nooit overkomt: Ik had totaaaaaal geen zin om te trainen!

Natuurlijk ben ik wel gewoomn gegaan omdat ik van mezelf weet hoeveel spijt ik er van krijg als ik niet ga, en dat is niet omdat het moet maar omdat ik gewoon stiekem echt wel weet wat voor voldaan gevoel je dan mist natijd en eigenlijk alleen maar nog luier word.

Na het trainen mooi wat eten uit de vriezer gehaald waarvan ik vorige week teveel had gemaakt, lekker en makkelijk!

Blog: Doe mee met de bootczmp voor spieren voor spieren

Dinsdag: 

Heerlijk een dagje vrij vandaag, dus dat betekend grote poets buurt in huis! Beneden had ik het weekend al gedaan dus nu was de boven verdieping aan de beurt.

Na het poetsen weer heel wat dingen geregeld om mensen te krijgen voor de bootcamps in septemeber. Snel eten en op naar  de bootcamples van de personal trainer bij mij in de buurt, die ook mijn trainingsschema’s maakt!

Bij thuiskomst deed ik net de achterdeur achter mij dicht en hoorde ik de brievenbus van de voordeur, ik wist dat mijn flyers en posters zouden binnenkomen dus trok dan ook gelijk een sprintje, en ja hoor daar lagen ze!

BLog: Eetdagboekje JULI

Woensdag:

Weer een werkdag van half 8 tot half 5 en weer natijd overwogen om niet te gaan sporten, maar toch wel weer gaan, hahah nu ik dit zo lees vind ik mezelf bijna een raar kind. Maar oh wat was ik blij dat ik was gegaan, ik had nog zoveel adreline in mij toen ik thuis kwam dat ik ook nog heerlijk heb gekookt, maar eenmaal na het eten kakte ik volledig in! EN heb toen ook besloten geen blogje te plaatsen vandaag.

Donderdag:

Vandaag gewoon weer een vrij dagje! En die rust kon ik goed gebruiken want ik was giseravond echt helemaal op! Toch wilde ik nog wel even een rondje rennen en besloot om 5 km rustig aan te rennen. HEERLIJK!!

Voor de rest even snel beneden de stofzuiger door het huis heen gehaald beneden, want opa en oma bleven eten vandaag en oma wilde lekker rijst met kip en kerrie klaar gaan maken!!!

Na het stofzuigen de blog van gister online gegooit en om half 4 waren daar opa en oma!

Wat was het gezellig en wat had oma toch weer heerlijk gekookt!!

Blog: Hoe overleef ik mijn eerste bootcamp

Vrijdag:

Na een dag werken en gesport te hebben, lekker met vriendlief gegeten die daarna weer naar huis ging voor een game avond. Wat ik stiekem helemaal niet erg vond want ik was de kat vergeten naar buiten te doen dus kon alles weer schoonmaken beneden!! AAAAAARG + er moest natuurlijk een favorite friday bogje online komen! DUs ik had genoeg te doen!

En dan denk je lekker om half 10 te gaan slapen en word je om half 12 wakker gemaat=kt door je moeder die opeens een halve week eerder in je kamer stond. Je snapt waarschijnlijk al dat ik eht een half uur nodig had om bij te komen van de schrik!!!

MAAR GOED DAT IK ALLES HAD SCHOONGEMAAKT!!

Blog: Favorieten bootcamp momenten

Zaterdag: 

Mega brak wakker geworden door die rare nacht en ’s morgens liep het ook heel gaotisch en anders dan geplant. Ondertussen was ik wel weer heel blij dat ze thuis kwamen en ging ik ook pas eind van de middag folderen in het dorp + in de winkels waar het mocht de posters ophangen.

Daarna gelijk door naar vriendlief want we hadden afgesproken om bij zijn pa te eten.

Zondag:

Door de rare (even prive waarom) ochtend en ook wel middag gister besloten om lekker even familytime te houden en heerlijk een dagje alleen met mijn ouders en zusje door te brengen.

’s morgens lekker te kerk en ’s middags kwamen opa en oma langs om de vakantie verhalen te horen van mijn ouders en zusje.

 

Kortom een rare week!!

Categorieën: ,

Een reactie op “#MYLIFE6 Laatste week home alone:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s