Motiverende muziek

En dan heb ik het eigenlijk niet eens over muziek om op te traien, misschien juist wel muziek om te jou te motiveren om te gaan trainen, als je snapt wat ik bedoel : )

Zoals sommige van jullie zullen weten ben ik christelijk, maar dit betekend niet dat ik niet de andere nummer niet mooi vind 🙂 Als je benieuwd ben welke christelijke liedjes mij inspireren/motiveren laat het dan vooral weten in een reactie en dan zal ik na meerdere reacties ook die nummers met jullie delen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie nummers maar dan word het wel een hele lange blog dus als jullie dit leuk vinden laat het mij dan ook even weten als je meer van deze muziekblogs wilt!

Er is niets wat hem tegenhoudt om ervoor te gaan wat hij wil! In zijn geval dan een meisje maar dit kan dus ook over jou dromen/doelen gaan! Laat niks of niemand jou tegenhouden om te doen waar jij voor wilt gaan.

Een liedje die mij op de 1 of andere manier vanaf de eerste keer al pakt. Welk meisje wil jij zijn? Wat voor meisje wil jij zijn? Wil jij iets (aan jezelf) veranderen doe dat dan wees niet zo als iedereen maar ga je eigen weg.

Het kan me geen moer schelen wat ze denken laat ze spreken, ze weten niet beter.

Ja schreeuw jij ookal mee ?:P Lekker schijt hebben aan iedereen die jou leefstijl niet snapt! Dit nummer maakt me echt gewoon altijd ook weer zo vrolijk als ik al die nare opmerkingen weer eens aan moet horen. Wat jij?

Al gaat het even niet zo als je het wilt ooit komt het goed en zullen mensen jou zien schitteren, meer dan ooit, met wat dan ook! Jij komt er echt wel !!

 

 

Categorieën:

2 thoughts on “Motiverende muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s