#MYLIFE7 Nieuw trainingsschema:

Maandag: 

Training:  Borst, triceps,schouders.
Blog: uhm, vlog : Hoe overleef ik mijn eerste week alleen thuis

Lekker lang weekend! DUs dat betekend niet naar een overvolle gym hoeven op maandag avond maar lekker in een bijna lege sporstschool kunnen trainen om half 10 ’s morgens! En eindelijk weer eens een vlog online gezet! ( de volgende hoop ik donderdag 16 augustus online te kunnnen doen.)

Voor de rest niet veel boeiends gedaan en vooral veel uitgerust!

Dinsdag:

Training:  Bootcamp
Blog: https://getfitwithne.com/2017/08/08/mylife6-laatste-week-home-alone/

Nog 1 vrij dagje en ’s avonds bootcamp dus, lekker rustig wakker worden en achter mijn laptop kruipen om blogs te bedenken en te schrijven ect.

Woensdag: 

Training: Biceps/rug
Blog:  https://getfitwithne.com/2017/08/09/hoe-overleef-ik-bloggen/

Vandaag moest er gewoon weer gewerkt worden en ondanks dat ik echt er moe was en ook echt een stijve rug en nek had van het werk, ging het trainen 10 keer beter als dat ik had verwacht.

Donderdag: 

Training: Benen en buik met extra stabiliteits oefeningen.

Na best wel een echte k*t werkdag kon ik niet wachten om alles eruit te kunnen gooien in een training, en dan is er echt niks lekkerders dan een mega zwaare legday!

Vrijdag:

Wat begon als een normale werkdag eindigde ik geheel onverwachts om 11 uur op de kermis en om 4 uur pas in mijn bed met uhm ja iets te veel drankjes op OOPS, maar OOOOOOH WAT WAS HET LEUK!!! En wat had ik dit ook gewoon even nodig! Kermis wieringerwerf heb ik ook weer overleeft en hoe! 🙂

Zaterdag: 

Uhm ja met als gevolg (als je bijna nooit drinkt net als ik) brak wakker worden en eigenlijks vrij weinig willen! Wel nog even lekker gegeten bij kennissen maar voor de rest de hele dag niet vooruit te slepen, maar het was het waard!

Zondag: 

Heel verstandig thuis gebleven zaterdagavond ipv naar de kermis want dan kon ik tenminste lekker optijd te bed, ja dat ging helaas niet door. MIjn hond moest helaas met gillende banden om 1 uur ’s nachts naar de dierenarts want werd niet goed en moest dus ook echt geopereerd worden. Probeer dan maar eens te slapen! Toen die lieverd eindelijk thuis was om half 4 hebben we met ze alle nog even een kopje soep gegeten om 4 uur snachts!!! tegen de schrik met als gevolg pas 5 ja 5 uur in bed belanden!

Dus je snapt dat deze zondag weer uit heel erg uitslapen en chillen bestind! Wel nog even gewandeld bij het geestberambacht (weet niet of ik het goed schrijf) – vlog hiervan komt over, ik denk 2 of 3 weken online-. en gezellig een bakkie koffie bij opa en oma gedaan! En toen was de zondag alweer om!

Totaal niet uitgerust dus dit weekend en nu ik dit typ is het dinsdag, en ik moet zeggen dat ik dat toch echt wel merk hoor. Hopelijk volgend weekend weer even normaal hihi.


Ik vertelde vorige week dat ik gehoopt had om deze week deel 2 van de vlog online te kunnen plaatsen maar dat is dus door al dat rare gedoe er niet van gekomen, ik hoop donderdag een deel 2 online te kunnen zetten. Ik hoorde dat deel 1 iets te lang was voor sommige van jullie dus ik moet even kijken of ik dan deel 2 nog door 2en ga knippen en dus volgende week donderdag deel 3 online ga gooien. Maar dit laat ik jullie natuurlijk nog wel even weten. 

Wil je er zeker van zijn dat je geen vlogs mist? Abboneer je dan even op mijn youtube kanaal (link staat in het stukje van maandag boven aan) 

Categorieën: ,

2 reacties op ‘#MYLIFE7 Nieuw trainingsschema:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s