Hoe weer back on track (bewegen en eten)

 

1.Zorg dat je een sport doe die je leuk vind, ja deze tip blijf ik geven 😉

2. Maak bewegen voor jezelf leuk

3. Zorg dat je niet te streng voor jezelf bent, als je begint met aan een doel werken gebeurt het vaak dat je heel erg gemotiveerd begint en jezelf allemaal regels op gaat leggen hoevaak je moet sporten ect. Bedenk eerst heel goed of dit wel echt altijd vol te houden is voor dat je eerst heel enthousiast begint en na een paar weken het weer op geeft. Dat zou jammer zijn.

4. Verbied jezelf ook niks want juist dan ga je er extra naar verlangen en smoesjes bedenken om het wel te kunnen eten + dan eet je vaak meer dan de bedoeling is, niet handig dus

5. Kies voor jezelf en laat je niet overhalen tot wat een ander leuker of gezelliger vind. Ben jij het zat na 1 cheat maar staat een vriend/vriendin/familielid erop dat het leuker is om samen nog een 2e cheat te nemen (haat dat woord maar goed zo snappen jullie wel wat ik bedoel) geef dan heel duidelijk aan dat je best mee wilt naar dt restaurantje maar jij gewoon voor een andere keuze gaat als die ander.

6. Luister naar je lichaam. Als ik een paar dagen meerdere fastfood heb gegeten voel ik me behoorlijk beroert en lamlendig worden , dit is voor mij een teken om gewoon weer lekker veel groenten en fruit ect te gaan eten en het fastfood echt weer even te laen staan. Ik heb er zelfs dan echt gewoon een (paar) da(a)g(en helemaal geen zin meer in en verheug dan gewoon weer naar iets gezonders om het zo maar even te noemen.

7. Plak geen etiketen goed/fout op eten. Dit doe ik wel op mijn blog om het voor jullie begrijpelijker te maken maar eigenlijk ben ik nu heel blij dat ik met maten kan genieten (80/20 regel) en niet al het eten meer zie als goed/fout.

8. Denk niet gelijk na 1 of 2 of mischien wel 3 extra rust of cheat dagen dat je het helemaal hebt verpest. Nee een jaar heeft 365 dagen en geen 3 (gelukkig) dus merk jij dat je het weer anders wilt? DOe het dan gewoon!

9.memorys before calories!

Categorieën: , ,

Een reactie op “Hoe weer back on track (bewegen en eten)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s