#mylife8 Een kermis weekendje met heel veel eten (maar wel zonder alcohol)

Maandag: 

Blog: Motiverende muziek

Hey bah gatsie ik wil helemaal niet trainen was eigenlijk mijn eerste gedachten uit mijn werk, omdat ik dit eigenlijk (bijna) nooit heb vond ik het wel een beetje vreemd. SInds wanneer wil ik nou opeens niet meer trainen (pas een eek later -nu dus-) begreep ik wat er aan de hand was, ik ben namelijk de week erop(nu dus) stront verkouden ect. En dat voelde ik dus toen al aankomen. Maar omdat ik toen echt zoiets had van wtf is dit nu weer ben ik dus wel gewoon gegaan, wel heb ik mijn cardio en stabiliteits oefeningen overgeslagen omdat ik vanzelf al bijna omviel van de moehied hihi.

Dinsdag: 

Blog:#MYLIFE7 Nieuw trainingsschema:

Na een dagje werken weer een uurtje bootcamp! Wat niet aan te raden is met hoofdpijn, al zeg ik dit natuurlijk niet graag omdat ik wel wil dat jullie allemaal er bij zijn alle zaterdagen in septemeber (DOE MEE MET DE BOOTCAMP VOOR SPIEREN VOOR SPIEREN)

Maar het ging dus echt niet fijn met zo een bonkend hoofd 😦

Woensdag: 

Hoe overleef ik : trainen zonder motivatie

Vandaag een vrij dagje van werk, maar wel vol afspraken, een blog schrijven en sportles geven dus helaas kon ik zelf niet trainen vandaag

Donderdag: 

Vlog:week 2 hoe overleef ik alleen thuis zondag tm dinsdag

Was niet echt veel bijzonders, gewoon weer een dagje werken en trainen.

Vrijdag: 

Blog:Favorieten drankjes

KERMIS! Met me allerbeste  vriendinnetje helemaal uit Harlingen hier naar toe om naar de kermis in Hoorn te kunnen! Wat was het weer lachen gieren en brullen met ze 2e! Hopelijk kunnen we volgend jaar ook weer de atrackies in, want dat ging helaas dit jaar niet. Alleen een kinder achtbaantje. Zit je dan als 2 grote lummels tussen al die ukkies. Doen wij gewoon even 🙂 En deze verleiding konden we dus echt niet weerstaan:

 

Ons dagje even afgesloten met een lekekr bakje kibberling in Den Oever zodat ze daar ook weer de bus naar huis kon pakken.

 

Zaterdag: 

Eerst snel naar de sportschool zodat niemand dat meer af kon pakken! ’s middags kwam vriendlief gezellig langs, en 3 keer raden…. Hij trok me mee naar de kermis in Hoorn om Churro’s met Nutella te halen, okeeeeee dat was dus cheat 2 van het weekend, achja was wel erg lekker en had het niet willen missen hihi. Maar toen we de terug weg langs de mac reden en stopte voor een ijskoffie vond ik het wel echt meer dan genoeg geweest met al die cheats! Mijn buik was er ook wel een beetje klaarmee en dat liet die ook (helaas) flink merken 😦

 

Zondag: 

Daarom zondag een uur eerder mijn bed uitgegaan voor een 7 km run! EN die was voor herhaling vatbaar!! Noem mij maar gek maar ik sta vanaf nu elke zondag half 7 op zodat ik om 8 uur (voor dat we ons klaar maken om naar de kerk te gaan) mooi er een 7km run op heb zitten die niemand meer van mij afpakt!

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s