Even voorstellen: Fariel Soeleiman

Ik heet Fariel Soeleiman, ben 22 jaar, en studeer Compositie en Muziek Productie op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ik ben geboren en opgegroeid in Suriname en ben vorig jaar naar Nederland verhuisd om verder te studeren. Daarvoor heb ik 2 jaar in Amerika op het Santa Barbara City College (CA) gestudeerd en ben ook geslaagd met een Associate Degree in Music. Ik ben pianist en daarnaast songwriter. Ik schrijf voornamelijk popmuziek en ben groot fan van Katy Perry EN Taylor Swift (ja, dat hoor je goed!). Mijn muziek wordt vaak vergeleken met die van John Legend en Adele. Als muzikant speel ik graag in de pop, jazz en latin/caribbean scene. Maar ik heb ook 4 jaar lang in een all-girl rockband gezeten genaamd LipsStick. Zoals je ziet, is muziek helemaal mijn ding. Dat is voor altijd mijn #1!

 

Een aantal maanden geleden ben ik samen met mijn vriend een food blog gestart en die heet Food Is Love. Hij kookt en ik eet (haha)! Wij delen vooral recepten van gerechten die wij erg lekker vinden en dat houdt dus in: lekker veel vlees en zoetigheid! Paar weken geleden heb ik de categorie ‘Lifestyle’ toegevoegd en in de toekomst wil ik graag ook gaan bloggen over: muziek, reizen, en beauty.

 

Ik neem graag mijn tijd om een goed verhaal neer te pennen en al zou ik dat sneller willen, dan lukt het mij toch (nog) niet. Daarom kunnen jullie 1× per maand een blog van mij verwachten. Ik zal dan voornamelijk recepten met jullie delen, maar zo nu en dan ook reviews van restaurants.

 

Groetjes,

Fariel

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s