#MYLIFE 9 een weekje wat rustiger aan moeten doen.

Zoals ik wel eens eerder heb verteld op mijn blog ( opeens niet zo #getfitwithne. verplicht rusten.) doet mijn drain soms nog wel eens vervelend (om het even zacht uit te drukken) gelukkig heb ik er niet meer elke dag last van zoals 4 jaar terug (https://getfitwithne.com/2016/03/20/hoe-is-mijn-passie-ontstaanhoe-het-begon/) maar dus deze week liet het nog wel even merken dat het er nog zat. Fijn (not)!

Dus deze week kon ik niet echt goed mijn workouts uitvoeren en moest ik sommige dingen zelfs overslaan. Dit zorgde ervoor dat ik vaak al na 50 minuten klaar was met trainen. 

Voorheen kon ik hier echt gefrustreerd van raken en hier ontzettend van balen en dus boksaggo rond lopen. (oke dat bok saggo rond lopen gebeurden even goed maar dat was puur door de pijn) Gelukkig merkte ik deze week dat ik hierin wel gegroeid ben en er neit meer van wakker lag omdat mijn training niet lekker ging. Nee ik kon even goed nog genieten van wat ik wel kon en maakte er gewoon het beste van! 

Oke lange intro maar hier komt mijn week dan: 

 

Maandag: 

Om half 8 de wekker om te kunnen trainen om 9.30 dit werd dus al 10.00 uur omdat ik gewoon echt niet opschoot en giga aan het treuzelen was! Maargoed na 40 minuten was ik het ook meer dan zat omdat ik of de oefening niet kon doen of eht heel licht moest gaan doen. (geen uitdaging dus) de stabiliteits oefenngen waren ook niet echt te doen met mijn nek dus besloot ik voorzichtig de crosstrainer te proberen. Gelukkig ging dat wel en heb ik dus dik 40 minuten op de crosstrainer gestaan om mijn uur trainen toch nog af te maken.

 

Dinsdag: 

Uhm ja vanavond dus bootcamp, even twijfelde ik of dit wel handig was , dus besloot ik even de trainer te appe om te overleggen wat te doen.

Ik besloot het toch te gaan proberen, gaat het niet stop ik gewoon meteen. Het hardlopen ging wonderbaarlijk goed en de rest ging ook redelijk, ik moest alleen wel de buikspieroefeingen overslaan (de drain slang loopt ook door mijn buik.) want dat ging gewoon echt niet!

Woensdag:

Gewoon weer mijn wekker op tijd gezet om te kijken hoe het vandaag zou gaan. Gelukkig stond er een legday op de planning dus daarvoor hoef ik mijn nek niet te belasten en dit ging dan ook prima. Meestal doe ik na mijn legday nog wel buikspier oefeningen maarja die slaan we nog maar even over!

! ding was ik wel echt mega trots op en als je mijn social media kanalen volgt heb je het ook vast voorbij zien gaan, 1 van de stabiliteits oefeningen waar ik in het begin heel erg veel moeiten mee had ging helemaal super en kon ik uit voeren met losse handen terwijl ik er normaal een stok bijhad om me eigen vast tehouden! 🙂

Donderdag: 

Er stond een run op de planning maar je raad het misschien al, onmogelijk natuurlijk na een zware legday! Oops, nja dagje extra rust kan (nu zeker) geen kwaad! Want de sportschool werd het ook niet omdat die pas om 17:00 uur open ging en ik ergens moest eten met mijn vriend ’s avonds.

Vrijdag: 

om stips 8.45 in the gym omdat ik niet weer mijn workout over wou slaan en ik ’s middags met een vriendin in de stad had  afgesproken om onze kermis foto’s op te halen . (zie hier onze kermis avonturen vlog: https://www.youtube.com/watch?v=26AQRnSaeqc&t=2s)

Het was dan ook weer super gezellig en we konden het niet laten om ergens een overheerlijke koffie te drinken met een super lekker taartje erbij op te peuzelen!  Ook dit was weer een overwinning voor mij. Ik heb een tijd gehad dat ik dit echt niet kon als die week ookal mijn trainingen niet lekker gingen ook nog ergens een calorie rijke koffie drinken met ook nog is een cheesecake erbij. Maar ik kon hier dus nu wel heel erg van genieten!

Zaterdag: 

Jeej ik mag weer bootcamp geven! Gelukkig met een goede hulp want door mijn nek kon ik niet alle oefeningen voor doen, hihi. Maar het was weer super geslaagd en niedereen inclusef ik hebben er van genoten! Totaal is er nu €125 euro opgehaald voor de stichting spieren voor spieren!!
Wil jij nou ook mee doen of wil je alleen wat doneren mail mij dan even en dan stuur ik je de verdere info.

’s middags was het dan zover, mijn nieuwe bril ophalen die ik 2 weken terug had besteld. (de vlog hiervan komt donderdag online 😉 ) Daarna nog even bij kennissen op de koffie geweest en toen was het alweer etens tijd dus besloten we om naar onze favoriete pannenkoekenhuis te gaan in Den Helder!

Zondag: 

Met mezelf afgesproken even een extra run te doen met al dat gesnoep dus braaf mijn wekker om half 7 gezet zodat ik voor kerktijd nog even een rondje kon hardlopen. Ja ….. als je je na je wekker gewoon weer omdraait is het natuurlijk zo weer half 8. OMG!!! NEEEEEEE!! Nu kan ik en niet meer hardlopen en moest ik nog verdorie opschieten grrrrr.

’s middags uit de kerk vandaan opzoek gegaan naar een starbucks om de pumpkin spice latte te proeven! Omg die was heeeerlijk! (maar volgen mij kan die wel wat calorie armer dus ga ik binnen kort is proberen een healthyer variant hiervan te maken. Ik hoop maar dat het lukt want ben helemaal niet zo handig in de keuken hihi, maar dit laat ik jullie zeker nog even weten!

 

Categorieën: ,

2 reacties op ‘#MYLIFE 9 een weekje wat rustiger aan moeten doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s