Hoe overleef ik : Sporten in de herfst

 

We kunnen er (helaas) niet meer omheen, de herfst is nu toch echt begonnen (kom ik morgen aan met mijn strand vlog hihi). 

Gister was ik al de pineut met bootcamp, dikke bui om mijn hoofd en vanmorgen in de storm (met de auto hihi, waarom ook niet als ik er toch 1 heb) maar morgen staat er dus een run op de planning omdat de sportschool ’s avonds pas opengaat en ik natuurlijk ’s avonds weer eens wat op de plannig heb staan. Zal mij benieuwen of het niet hoost en stormt morgen. 

Heb jij last van een herfst sport dip? Lees dan vooral deze tips even door en dan hoop ik je kan helpen om ook in de herfst gewoon lekker door te kunnen sporten! 

 

-> Wil je je huis echt niet uit? Train dan lekker thuis op eigen lichaams gewicht of met dumbels/kettelbels als je die hebt, die zijn tegenwoordig overal te krijgen voor niet al te dure prijs!

-> Ben je van plan om te gaan hardlopen? Zorg dan alsjeblieft wel dat je warm genoeg ben aangekleed met dit weer! Het liefst met 3 laagjes! (sportbh, hempje, thisrt en jasje)

-> Ga een kleiner rondje en doe des noods oefeningen tussendoor zodat je dichtbij huis blijf als je de lucht niet vertrouw, zodat als het losbarst je snel weer thuis bent.

-> Zorg voor een goede warming up

-> ga je ’s avonds na werk of school buiten sporten? Zorg dan wel dat je heel goed opvalt en psa goed op je eigen veiligheid!!

-> Als het een klein beetje regent niet zeuren gewoon gaan, je smelt niet! Ik snap gerust dat je niet in een giga hoostbui voor de lol gaat hardlopen maar dan kan je dus of thuis trainen of lekker naar de sportschool gaan!

-> Dan kom ik dus ook gelijk bij mijn laatste tip: Ga lekker naar de sportschool en trek daar pas je sportoutfit aan! Zodat je niet in een zeiknat sportpak staat te trainen want, en dit vinden je spieren niet fijn maar uh jij zelf ook niet. Dus neem een sportoutfit mee en des noods ook een droog setje kleren ( en een plastik tas voor de natte troep)

 

Zo probleem opgelost toch! Jij nu nog een smoes?! Nee he? Mooi!! Trainsee!!

geen motivatie? lees dan:

Hoe overleef ik : trainen zonder motivatie    

 

Categorieën: , ,

Een reactie op “Hoe overleef ik : Sporten in de herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s