#Mylife10 De eerste regenbui op mijn kop

Maandag: 

Blog: 3 tips om het sporten vol te houden

Yes de pijn (waaover ik in #MYLIFE 9 een weekje wat rustiger aan moeten doen. schreef) is eindelijk weer weg!

Dus je raad het misschien al: VOLOP KNALLEN IN THE GYM!! Hoppa wat heb ik daar van kunnen genieten zeg!! Heerlijk na een week rustiger aan MOETEN doen nu eindelijk weer eens 100% uit je training kunnen halen!

En omdat het herfstachtig en koud weer is en we dus minder vitamines binnen krijgen van buiten (de zon enzo) heb ik vandaag besloten weer volop salades te gaan eten als lunch door de weeks! Zodat ik iniedergeval genoeg groenten binnen krijg, ook als ons mam even geen in heb om te koken ’s avonds uit haar werk (wat niet heel vaak gebeurd hoor) maar toch, zo weet ik zeker dat ik dus (ja ik val in herhaling) sowieso genoeg groenten binnen krijg. Ik zeg dit niet van alles maar voor dit geldt het bij mij zeker wel: Liever te veel dan te weinig (Weet uberhaupt niet of je wel teveel groenten kan eten?)

Dinsdag: 

Blog: #MYLIFE 9 een weekje wat rustiger aan moeten doen.

Blegh regen en harde wind en bah bah bah niks voor mij en dan hoef ik ook nog is niet te sporten ’s morgens wat er bij mij tot leidt dat ik (iets ) te lang in mijn bedje bleef liggen. OOPS! Achja moet kunnen voor een keer toch 🙂

’s avonds regende het nog steeds “zucht”en ik moest bootcampen BUITEN IN DE REGEN!! AAARG!! Met wat tegenzin toch maar gegaan en daar heb ik zeker geen spijt van gehad! Best lekker een beetje rennen en doen tussen de regen druppels (dacht ik 2 dagen later anders over maar daar kom ik straks nog wel op terug)

Woensdag:

Blog: Hoe overleef ik : Sporten in de herfst

’s morgens weer optijd trainen want ’s vonds moest ik zelf sportles geven (*kuch* beschuit met muisjes eten want degene waarmee ik sportles geef was papa geworden)

 

Donderdag: 

Oja ook weer zo’n herfst achtige dag, en ik nog denken ohhh maar met bootcamp ging het hardlopen in de regen ook prima dus dikke doei dan ga ik het nu ook gewoon proberen en blijf ik gewoon dicht bij huis.

Nou ik was nog geen 2 km onderweg en ik krijg me er toch een stortbui over me heen! Ik kon ook nergens schuilen en was dus in 1 klap DRIJFNAT! Dat ging mij tever! Ik wist niet hoesnel ik naar huis moest rennen, bah gelijk saggo op de bank gekropen met een kop thee. De sportschool ging pas ’s avonds open en ik had vanavond al een andere afspraak staan dus dat betekende een niet geplande rustdag en heel soms kan ik daar nog echt wel van balen hoor!

Vrijdag: 

Geen blog online gegooid vandaag omdat ik gewoon echt niet wist waarover ik moest schrijven ( als jullie nog leuke favo blogjes weten laat het vooral even achter in de comment)

Wel een hele heftige benen training gehad, ik kon letterlijk 2 dagen niet op me benen staan van de spierpijn :$

’s Avonds lekker een avondje gechilled mij vriendlief en omdat vrijdag zijn snackdag is had ik lekker een broodje hamburger , uhm met wat boontjes ernaast want deze dame wil dus ook op zo’n dag wel op haar groenten letten als dat mogelijk is! Zo heeft vriendlief ondanks zijn snacks dus ook gewoon nog lekker gezonde vitamines naar binnen gekregen want die liep ook te snoepen van mijn schaaltje met boonjes hihi.

Zaterdag: 

Weer een beetje een baal dag eigenlijk. Met de voorbereidingen van mijn boocamp was ik gewoon helemaal vergeten dat de dam tot dam vandaag was (door omstandigheden heb ik met pijn (ja echt ) besloten zelf dit jaar niet mee te doen) Ik vond het al vreemd dat ik geen aanmeldingen binnen kreeg voor de bootcamp vandaag, maar ook niet echt afberichten gehad van de mensen die ervoor mee hadden gedaan dus ik ging gewoon met volle moed heen op de hoop dat er dus toch nog mensen zouden komen vandaag en we hadden dan ook echt flink uitgepakt. Maar helaas! Er kwam helemaal niemand. Gelukkig heb ik voor aankomende zaterdag al wel 8 aanmeldingen staan anders was de moed bij mij echt door de schoenen heen gezakt maar goed evengoed even flink balen, alles weer opgeruimd en naar huis gegaan, waar ik samen met mijn vriend mijn hele ja echt hele kamer heb omgegooid en veranderd! Ik vond het niet meer fijn werken achter mijn bureau omdat die in een heel donker hoekje stond in mijn kamer dus dit wilde ik anders. Samen met vriendlief even gebrainstormd en toen mijn bureau lekker bij het raam gezet en mijn bed daar tegen over. Zo dit werkt echt 10 x beter en ben er nog steeds mega blij mee!!

 

Zondag:

Helaas werd ik zaterdag avondniet helemaal lekker en werd dan ook vandaag wakker met onwijs veel hoofdpijn. Ik had mijn wekker om half 7 gezet op de hoop dat ik gewoon lekker kon hardlopen voor we naar de kerk gingen maar nee dit ging echt niet dus besloot ik gewoon nog maar even een uurtje door te slapen.

Gelukkig was mijn vriend zo lief om mij op te halen zodat ik niet met zo’n hoofd achter het stuur hoefte te zitten. Na kerktijd dan ook echt alleen maar gechilled, hij ging even lekker game en ik ben met een film en met een handje karamelzeezout kruidnoten (ja al te koop bij de jamin! ) in zijn bed gekropen. Lag ik net kwam vriendje nog lief een kop thee brengen hihi zo lief! En ohja die kruidnoten: MEGA LEKKER! Echt heel gevaarlijk! Gelukkig had mijn vriend de rest al opgegeten en echt maar 1 handje voor mij over gelaten (had ik gevraagd 😉 ) zo kon ik niet meer eten dan de bedoeling was want weet je nog mijn blog over : Hoe overleef ik: Mijn cutfase waarin ik vertel over portie controle?

Categorieën: ,

2 reacties op ‘#Mylife10 De eerste regenbui op mijn kop

  1. Pingback: SEPTEMBER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s