SEPTEMBER

Het werd wel weer eens tijd voor een voedingsdagboekje! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een beetje tegenopzag omdat het gewoon heel veel werk is om al mijn voeding van de hele week terug te kijken in de my fitnesspal app en omdat ik ook niet meer alles invoer (ik word er niet meer gelukkig van om steeds maar alles aftewegen en op te schrijven, ook omdat dit heel veel tijd kost stiekem )het steeds lastiger voor mij word om jullie een goed beeld te geven van hoe ik dat nou doe met mijn voeding. Daarom heb ik  vandaag besloten om voor het eerst 1 dag van mijn voeding met jullie te delen. Ook een reden hiervoor is: Omdat ik doordeweek (op mijn avond eten na ) toch vaak het zelfde eet en wel steeds alles opnieuw opschrijf voor jullie, gaat mijn plezier eraf. Toch wil ik jullie wel blijven inspireren en zal ik dus vanaf nu een dag in de maand uitkiezen om met jullie te delen. DIt kan dus ook een dag in het weekend zijn ! Zodat jullie ook zien hoe ik het nou eigenlijk doe in het weekend. Of als ik een feestje heb, ect ect ect zo zien jullie ook meer variatie en lijkt het mij juist ook leuker om te lezen.

Laat hier onder even weten of jullie dat ook leuk vinden 🙂

Ook ben ik opzoek naar mensen die op een speciaal dieet zitten of ergens voor aan het trainen zijn, zodat er ook een beetje meer variatie komt in deze ‘serie’blogs!  Dus lijkt jou het leuk om jou voeding te delen van een dag of een week? Laat het mji dan zeker even weten!

En oja, NIET OVERNEMEN!!! Dit is wat voor mij werkt en dit hoeft zeker niet voor jou te werken!


Voor deze maand het ik maandag 11 september uitgekozen, waarom? omdat ik die maandag besloot om weer meer groenten te gaan eten en dus ook weer salades als lunch! (zie #Mylife10 De eerste regenbui op mijn kop)

Maandag 11 september 2017  

Ontbijt: 

 • 250 gram volle kwark
 • 1 scoop whey chocolate
 • 10 gram vruchten musli
 • 1 warme appel in stukjes
 • koek/speculaas kruiden en kaneel kruiden.

Ik had niks als tussendoortje in de ochtend want ik was aan het trainen en daarna gelijk gaan lunchen:

Lunch: 
Een salade  van:

 • Verse spinazie bladen
 • 30 gram kikkererwten
 • Halfblikje tonijn op waterbasis
 • gekookt eitje
 • Tomaat
 • 25 gram mozzerella light
 • stukjes ananas

Snack: 

 • 1 rijstwafel met pindakaas, banaan en 10 gram in stukjes gebroken 85% pure chocola)

Avondeten: 

 • Sperziebonen
 • Gebakken aardappelen
 • Runder sauceijzen
 • Met een klodder tomaten ketchup

Night snack:

 • weer een caseinne shake in de smaak chocola

Ik hoop dat jullie dit ook prettiger vinden om te lezen omdat het niet zo langdradig is:) Ik ben benieuwd! Laat het mij zeker even weten!

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s