Hoe overleef ik: Het verplicht rustiger aan moeten doen

 

In #MYLIFE 9 een weekje wat rustiger aan moeten doen. schreef ik al dat ik het wat rustiger aan moest doen, in #Mylife10 De eerste regenbui op mijn kop leek het allemaal weer goed te gaan, maar helaas. Het word nu zelfs zo erg dat ik toch maar wel naar het ziekenhuis ben gegaan om te controleren of  het niet goed zat met mijn drain.( Vandaar dat ik maandag geen blog online had geplaatst)  Gelukkig is dat niet het geval. De drain zit waarschijnlijk alleen vast in bindweefsel waardoor het dus geen kant meer op kan, het mega strak gaat staan dus heel erg pijn gaat doen.

Door de pijn word ik soms (steeds vaker) zelfs duizelig en heel soms ook echt misselijk. Loop weer elke dag met hoofd pijn en ben er nu toch echt mee aan!

Gelukkig word ik nu wel sneller geholpen als 4 jaar terug, toen liep ik 3 jaar lang met iedere dag hoofdpijn en ruim een jaar met een trekkende drain.

Nu word ik binnen 2 weken weer opgeroepen en gaan ze dan bepalen wanneer ik geopereerd moet worden.

Dit betekend dat ik dus de aankomende tijd (en ook nog na mijn operatie ) echt een paar stappen terug moet gaan doen. Het kan ook echt helaas niet anders, ik voel namelijk snel genoeg (gelukkig ook maar) wanneer het echt niet meer gaat.

Op de goede dagen (gelukkig zitten die er ook nog tussen) kan ik wel een stukje hardlopen. Wel moet ik het dan rustiger aan doen als normaal en als het echt teveel trekt ga ik gewoon even lopen.

De dagen dat ik kwa tijd kan trainen in de sportschool ga ik ook gewoon en kijk ik gewoon per keer aan wat lukt en wat niet lukt. Wel merk ik al dat ik niet meer zo zwaar kan en dat is vaak best frustrerend, maar goed ik ga na me operatie waarschijnlijk toch mijn bulkfase in dus die kracht komt wel weer goed.

Het is nu gewoon echt heel belangrijk, belangrijker dan ooit dat ik mijn rust pak en nog beter naar mijn lichaam ga luisteren.

 

Categorieën: , ,

2 reacties op ‘Hoe overleef ik: Het verplicht rustiger aan moeten doen

  1. Hoi, wat stoer dat je dit met ons deel. Hoop dat het allemaal weer snel goed komt. Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat even goed rustig kan trainen.Veel succes en groetjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s