Mijn favoriete momenten in september

Ja eindelijk weer eens een favoriete blog! Het is namelijk weer tijd voor de: favorieten momenten van deze maand!

Wat ging deze maand ongeloofelijk snel! En wat was het (ondanks de drain) een super toffe maand!

De bootcamps: 

Ik had namelijk mijn 4 bootcamps deze maand!! Hier leefde ik al een paar maanden naar toe met alle voorbereidingen en zaterdag 2 september was het dan eindelijk zo ver! De aller eerste bootcamp!

Omdat er nog mensen willen doneren die niet mee hebben kunnen doen kun je nog tm morgen een donatie doen via: deze link !

Ik zal volgend weekend de eindestand bekend maken!

TeastitwithNE

Een nieuwe serie die ik ben gestart op mijn youtube kanaal! En er komen npg veel meer leuke dingen aan! Dus ben jij nog niet geabboneerd op mijn youtube kanaal? EN lijkt het  je leuk om een ngo betere kijk in mijn leven te krijgen? Om mijn mening/tips noem het maar op , niet alleen te lezen op papier maar ook gewoon zo “floep” uit mijn mond te horen? Abboneer je dan snel via deze link!

Herfst! 

Dus dat betekend mijn kamer in de herfst zweer versieren! De shoplog hiervan komt ook binnenkort online op mijn youtube kanaal

Kermis foto’s ophalen en lekkere taart eten met overheerlijke koffie bij Turf! 

Zoals je misschien al wel heb gezien op mijn youtube kanaal was ik samen met een goede vriendin uit Harlingen vorige maand naar de kermis in Hoorn geweest en daar hadden we 2 keer een leuke foto van ons laten maken, de kaartjes had die vriendin mee naar huis zodat we wel moesten afspreken om samen de foto’s op te halen! Het was weer een geslaagde dag met deze schat!

Een nieuwe bril

Ja ondanks dat ik eigenlijk altijd mijn lensen draag, moet ik dus nu vaker mijn bril gaan dragen helaas! Dus of dit nou in eerste instantie bij mijn favo’s van deze maand horen twijfelde ik nog een beetje over, maar stiekem vind ik me bril ook wel erg leuk dus doe ik het toch 🙂

Gelnagels laten zetten: 

 

Dit wilde ik al zo ontzettend lang! Maar omdat het best een grote prijs uitgaven is durfde ik het nooit, maar nu ik meer foto’s maak voor mijn blog en ook weer actief ben op youtube, was ik die afgrekloven nagels met vaak resten nagellak echt zat en besloot ik het nu gewoon lekker te doen! En ik ben er ontzettend blij mee !

Dat waren de favorieten weer voor deze maand! Weet jij voor mij nog een leuke favo onderwerp? Laat het mij dan vooral even weten in een reactie! En uh laat dan ook gelijk even weten wat jou favo moment was deze maand!

Categorieën:

2 thoughts on “Mijn favoriete momenten in september

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s