Jelena : Blog over bodybuilding

 

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Jelena 28 jaar bekend als jelena_fit op instagram. Ik ben alleenstaande moeder. En train voor een wedstrijd bodybuilding.

Sommige mensen denken dat doe ik wel even. Het is zwaar, en niet zomaar iets. Uren op de fiets cardio doen, daarnaast diëten. Tegen de honger vechten. Eigenlijk is het lichaam niet gemaakt om een laag vet percentage te hebben. Dit wil je wel bereiken, want je zou zo droog mogelijk het podium op moeten. Je bent stukje bij beetje dus tegen je lichaam aan het vechten.

Andere mensen zeggen sla je er niet in door? Je bent steeds moe, is dat wel goed?

En ja ik sla erin door, want zonder erin door te slaan kom je er namelijk niet. Totale toewijding en dicipline heb je hiervoor nodig. Wat veel mensen niet begrijpen.

En ik ben ook steeds moe, dat hoort er allemaal bij. Dat is namelijk zo omdat je minder energie binnenkrijgt met het dieet dan je eigenlijk verbruikt. Zo leef je op je reserves en ga je vet verbranden. En dus gaat je vet percentage omlaag.

Soms heb je zon honger dat je charijnig bent en wel kan huilen, ook dat hoort erbij. Denken aan een cheatmeal houdt mij op dit moment overeind. Als je dit wil doen moet je echt een beetje lak hebben aan wat mensen denken. Volg je eigen plan, blijf gediciplineerd, en ga ervoor!

Binnenkort ga ik mijn bikini uitzoeken, dat lijkt me echt leuk. Ik zal hier ook een stukje over schrijven.

Categorieën: , ,

3 reacties op ‘Jelena : Blog over bodybuilding

  1. alleen je tekst maakt mijn herinnering weer echt. en de moeheid daar had ik ook het meeste last van de laatste 6 weken. het waren alleen nog maar dagen dat je denkt mag ik alweer naar bed..haha. maar als je dan uiteibdelijk op dat podium staat dan weet je weer wat het allemaal voor was en weet je dat je een krachtig mens bent die het uiterste uit zichzelf kan halen. succes mop je kan het xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s