Het lukt gewoon even niet

Vanmiddag gaf ik het al aan op mijn social media kanalen, dit is precies wat ik had gezegd:

#motivationmonday ik vind het dan eerlijk gezegd de laatste paar weken ook erg moeilijk om op maandag een blog online te posten, waarom? Ben ik niet gemotiveerd om te trainen? Ohja zeker wel! Maar helaas kan ik de laatste tijd geen 100% meer geven als ik al puf heb om te gaan. Ik vind dit echt behoorlijk lastig (mega zacht uitgedrukt) omdat ik dus gewoon niet meer mezelf ben voor me gevoel. Dit is dan ook de reden waarom er vaak op maandag pas heel laat een blog online staat en dan vaak een persoonlijke update , waarvan ik het idee heb dat jullie dat niet meer zo leuk vinden om te lezen. Vandaag weer zo’n dag geeeeen idee hoe ik jullie moet motiveren omdat ikzelf echt niet lekker in mijn vel zit😞 what to do?! I need tour help! Laat mij maar weten wat jullie nog meer leuk vinden om te lezen en dan ga ik kijken of ik er mee aan de slag kan!

Ik loop hier al een aantal weken mee sinds ik last heb van mijn drain, ook wil ik jullie niet de hele tijd mee lastig vallen en jullie gewoon kunnen motiveren! Maar het lukt nu gewoon op het moment echt even niet!

Ik hoop echt dat ik weer heel snel helemaal back on track ben en jullie weer 100% kan motiveren!

Ik zal zoveel mogelijk blijven bloggen want ik vind het mega leuk om te doen, maar als het dus even een tijdje stil is dan weten jullie de reden 😉

 

Geniet van jullie week!

Categorieën: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s