Voedingsdagboekje 12 oktober 2017

Dit weekend had ik een voedingsdagboekje opgenomen voor op mijn youtube kanaal , die je hier terug kan kijken.

Ik zet dezelfde dag nu ook hier op mijn blog omdat ik niet weet of jullie mij ook allemaal volgen op youtube  en ik weet dat sommige van jullie liever lezen dan kijken.

Wil je weten wat ik erbij drink dan raadt ik je wel aan om op het linkje te drukken naar de video want dat heb ik er hier niet bijstaan, willen jullie dat wel volgende keer? Laat het mij dan even weten en dan zal ik daar rekening mee houden de volgende keer!

Ontbijt:

200 ml ongezoete amandelmelk anderhalve minuut opwarmen in de magnatron, 20 gram huismerk lidl brinta erbij (dit hadden we nog in huis dus voordat ik havermout ga kopen maak ik eerst dit even op) Dan 1 schepje eiwit poeder erdoor, een appeltje in stukjes snijden en een halve minuut opwarmen in de magnetron, 10 gram cashewnoten erdoor , walden farm near zero caramel saus van de body en fitshop erdoor met een halve thee lepen koekkruiden.

Snack:

Smartbar white deliicous chocolate

Lunch: 

Een zelfgemaakt salade met daarin, bladspinazie, snoeptomaatjes, half bolletje light mozzarella,  scholvis, 30 gram kikkererwten, 10 gram cashewnoten, augurkjes en een home made honing/mosterd sausje

Avond eten: 

wok to go: Tjap Tjoy

snack:

De wel bekende caseïne shake die ik altijd neem voordat ik ga slapen!

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s