Fabels: Fitnessfabels

Vorige week heb ik voor jullie een aantal voedingsfabels op een rijtje gezet en nu zijn de fitnessfabels aan de buurt!

 

  • Hoe langer je per dag traint hoe beter, nee niet dus! Hierdoor kan je alleen maar meer je spieren beschadigen dan opbouwen!
  • Je MOET elke dag trainen,alsjeblieft hey gelukkig niet! # keer in de week is al echt wel goed hoor! Begin trouwens eerst maar eens met 1 of 2 keer in de week en als dat goed lukt kan je evt nog opbouwen naar 3/4 keer in de week. & dagen zal ik dus echt nooit aanraden. Rust is namelijk net zo (en soms nog )belangrijk(er)
  • Cardio is de manier om aftevallen. Nee! Je voedingspatroon veranderen en dus onder je onderhoudt eten is de manier om af te vallen.
  • Sporten op een lege maag is beter, phoe hey wat ben ik blij dat ik er achter kwam dat dat dus helemaal niet waar is! Ik schuif eerst even een lekker ontbijtje naar binnen zodat ik genoeg energie heb om te knallen ipv hongerig naar de sportschool te gaan en daardoor ook niet alles te kunnen geven met het trainen.
  • Van krachttraining word je stijf, dit is iets waar ik altijd HEEL HARD om moet lachen , want zeg nou zelf . Van bankhangen word je zeker niet stijf he?
    Oke , misschien is spierpijn niet het allerbeste voor je flexibiliteit maar als jij goed traint verander je echt niet zomaar in een stijvehark.
Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s