I’m back in the game!!

 

Hehe na bijna 2 maanden met pijn te hebben gelopen, me futloos voelen met de gedachten in me hoofd, ja ben ik nu de blogger/vlogger van getfitwithNE? 😦

Kan ik nu eindelijk zeggen dat het hele stukken beter met mij gaat!! Ik kom weer met spierpijn terug van de sportschool, in plaats van met een zere nek en hoofd, ik heb van het weekend eindelijk weer eens een run kunnen doen! (was zaterdag en nu nog stijf ervan, oops hihi) Maar al die spierpijn en stijfheid vind ik het meer dan waard!

Ik ben echt zo blij als een lammetje in het veld! Kan eindelijk weer doen wat ik leuk vind en heb dan ook weer vol op energie voor alles wat ik wil doen!

Ik loop nog wel bij de fysio om het slangetje echt goed los te masageren zodat ik niet weer binnen de kortste keren terug bij af ben.

 

En nu pas merk ik dat een rust periode helemaal niet zo slecht is voor je lijf, dat je er zelfs sterker en sneller van terug komt dan voor die tijd! Dus mijn motivatie naar jullie voor deze week: Moest of moest je het even wat rustiger aan doen of zelfs dingen even helemaal overslaan, net als mij. Denk niet gelijk dat je al je kracht en conditie kwijt raakt, ga niet eigenwijs doen en jezelf over vragen! Ik zeg nu niet dat je als je pijn hebt of het rustiger aan moet doen of sommige dingen beter niet kan doen , je gelijk met alles moet stoppen! Nee in tegendeel, je mag je lichaam ook best eens uitdagen om te kijken wat je nog wel kan , maar wat niet lukt lukt niet.

Laat dat dan ook los en ga je concentreren op wat je nog wel kan! En ga dan na een tijdje rustig weer meer dingen oppakken om te kijken of je misschien beetje bij beetje al meer kan!

Want geloof me: Van teveel van je lichaam vragen maak je alleen maar meer stuk en duurt het langer voordat je het daadwerkelijk wel weer kan. Pak je je rust dan heb je kans dat je het sneller weer op kan pakken en je sterker en sneller of whatever dan of waarin dan ook beter terug komt!

Categorieën: , ,

2 reacties op ‘I’m back in the game!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s