mijn favoriete momenten in oktober

Het is alweer 3 november dus hoogtijd om mijn favoriete momenten met jullie te delen van de maand oktober! En dat zijn er nog al wat, dus ga er maar even lekker voor zitten 🙂

 

  

Begin van deze maand hadden we een halfjaar! En dat vonden wij al wel een klein feestje waard 🙂 Taart gegeten bij de beste taarten makers van hoorn! Namelijk TURF! We hadden van tevoren al dezelfde ketting gekocht en vriendlief had nog een hele mooie bijpassende ring voor mij gevonden! Echt mega lief en daarom kan het ook zeker niet ontbreken in mijn favoriete momenten van oktober!

Na een mega lange tijd heerlijk weer eens een dagje geshopt! En drie mega mooie truien gekocht! Echt super blij mee! En die op de foto is echt mijn lievelings!!  (zal mij alleen benieuwen hoe lang die nog zo mooi wit blijft :$ )

Uhm, ja bij die foto zit ik inderdaad weeer bij turf, ik was namelijk gezellig met een goede vriendin en oude klas genoot gaan lunchen bij turf (Nee geen taart!! Wil je weten wat ik dan wel heb genomen? Kijk dan de weekend vlog van aankomende zondag even!

Yes! Na alleen maar video’s ben ik nu ook weer een beetje begonnen met vloggen!!! En daarom heb ik ook maar even mijn youtube banner aangepast en als ik dan toch bezig ben kan die net zo goed in de herfst sfeer!!

Vind je het leuk om de vlogs en natuurlijk ook de video’s te zien? Abboneer je dan even op mijn kanaal zodat je niks mist!
https://www.youtube.com/channel/UCncwWo4XbYULCqywZ6BeNpg?view_as=subscriber

 

Na bijna anderhalve maand niet te hebben kunnen (uhm is dit een nederlandse zin? ) hardlopen en niet 100% te hebben kunnen (ja geen idee of dit klopt mja jullie snappen het) geven in de sportschool lukte het mij vorige week eindelijk allebei weer eens! En oh wat ben ik daar mega blij mee!!

 

En nee dan ben ik nog niet klaar, jullie gaan zondag in de weekendvlog namelijk iets heel tofs horen (tenminste vind ik) , namelijk: Een vrouw uit belgie genaamd Larissa is bezig met het opzetten van een online magazine. En……. Ik sta in dat magazine! Larissa kwam helemaal uit belgie mij opzoeken om met elkaar kennis te maken en te brainstormen over wat ik voor haar kan betekenen! Wauw ik dacht echt dat ik droomde ! Ik ben echt heel blij met deze samenwerking en ben dan ook echt heel benieuwd hoe het magazine er in het geheel uitgaat zien! eind november komt als alles goed gaat de eerste uit, dus ik heb daarvoor al 2 artikelen geschreven en ik kan niet wachten om ze terug te zien in het magazine!!

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte en ga ik jullie de link delen waarin je het magazine kan gaan lezen!

 

Nou als dit (ondanks de pijn nog in het begin van de maand) geen toffe maand was weet ik het ook niet meer!! november kom maar door met je MOOIE verassingen! (ja alleen de mooie graag geen ellende meer! )

 

Wat waren jou favorieten momenten in oktober?

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s