10 meest gestelde workout vragen

 

Ik heb deze vragen niet zelf gevonden, ik zag deze blog met vragen bij Jip Sanders. Het leek mij leuk om zelf dus ook deze vragen te beantwoorden, hopelijk vinden jullie dit ook leuk! Meer vragen? Die mag je altijd onder aan in de reactie stellen, en wie weet komt er binnenkort dan een Q&A op mijn blog!

 1. Waarom doe je aan krachttraining?
  Hoe het is begonnen, kon je al eerder lezen in een blog: Klik hier als je dat terug wilt lezen. Nu train ik vooral omdat ik het gewoon super leuk vindt om mezelf uit te dagen en sterker te worden (en natuurlijk strakker in mijn vel te gaan zitten).
 2. Hoe vaak in de week doe je aan krachttraining?
  Net hoevaak het uitkomt, maar vaak wel 3 keer in de week.
 3. Train je volgens een sportschema?
  Ja , dit weet je waarschijnlijk al als je mij al vanaf het begin volgt 🙂 Ik vraag na elke 10 weken een schema aan bij Arnold Personal Training.
 4. Welke spiergroep vind je het leukste om te trainen?
  So wie so benen! Ik weet trouwens niet waarom maar benen trainen blijft toch wel mijn favoriet!
 5. Wat is je favoriete oefening in de sportschool?
  Dit verscheelt best wel vaak. De oefening waarmee ik het meeste progressie mee boek ik meestal mijn favoriete oefening van dat moment, maar blijf ik hangen kwa progressie op die oefening kan het ook zo zijn dat ik die oefening bijna ga haten , hihi .
 6. Wat is je grootste tip voor beginnelingen? 
  Doe wat je leuk vind, kijk wat bij je past en schaam je nergens voor.
 7. Wat eet je meestal voor je krachttraining? 
  Dit is echt mega verschillend, dit komt omdat ik niet op een vast tijdstip op een dag sport.
 8. Wat eet je meestal na je krachttraining? 
  Hiervoor geldt (bijna) het zelfde antwoord als de vraag van hierboven, het enigste verschil is dat ik er nu wel oplet dat ik iets eiwitrijks neem.
 9. Train je met muziek?
  Met de muziek die ze in de sportschool draaien, met oordopjes heb ik alleen maar ruzie dus dat leid mij teveel af met trainen.
 10. Train je alleen of samen?
  De laatste tijd eigenlijk alleen maar alleen. Dit omdat ik dan ook per dag kan kijken wanneer ik lekker kan gaan trainen wanneer het mij uitkomt.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Doe jezelf ook aan krachttraining? Vul dan deze vragen ook eens in en laat  mij even de antwoorden weten, gewoon omdat het leuk is!

 

EN wat ik al aangaf, ik zit er over na te denken om een BLOG Q&A te gaan doen, dit omdat ik de laatste tijd veel nieuwe lezers/volgers heb. Laat daarom gerust in een reactie hieronder jou vraag achter voor mij en bij genoeg vragen komt er dus een BLOG Q&A aan!

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s