#11 Heb ik dan eindelijk werk?!!

 

Vorige week was voor mij een onverwachtse hele leuke maar mega drukke volle week , en dat zal deze maand ook niet meer veranderen, hopelijk snappen jullie dan ook dat ik soms wat minder blogs/video’s zou gaan plaatsen omdat ik het echt soms (bijna) niet red.

Waarom zo’n onverwachtse drukte? 

Donderdag 2 november zag ik een vacature op indeed die mij echt enorm aan`sprak, namelijk werken op de fitness vloer met heel veel doorgroei mogelijkheden! DAT WIL IK, maarja er werd wel veel ervaring met werken in de fitness gevraagd en ik moest ook kunnen verkopen, oops daar had ik dus echt 0 ervaring mee. Toch heb ik hun een brief gestuurd met mijn verhaal en ook uitgelegd , waarom ik ondanks dat ik geen ervaring had het toch wilde doen.

Gelijk kreeg ik die avond een mail terug of ik dinsdag op gesprek wilde komen om mijn motivatie en verhaal toe te lichten. Natuurlijk wilde ik dit!

Het gesprek verliep heel goed en ik zou over 2 dagen horen of ik was aangenomen, 2 dagen enorm in spanning gelopen en toen, ging de telefoon.

IK MAG EEN MAAND PROEF KOMEN DRAAIEN!! Wauw! Eerlijk gezegd had ik dit gewoon zo niet verwacht!

Ik word nu op mijn werk 6 dagen per week met onregelmatige diensten goed opgeleid en ingewerkt voor wat ik moet kunnen (Hier zal ik jullie dan binnen kort ook wat meer over vertellen, want het is niet zomaar alleen in de fitness) . Ik vind het onwijs leuk en het bevalt mij echt super! Ik heb echt het idee dat ik lekker op mijn plekkie zit!

Jullie snappen vast dat ik het dus heel erg druk heb en krijg nu, vandaar dat ik ook heb besloten om 1 dag minder een blog online te zetten, dit zal de maandag of woensdag worden, ik ben hier nog wat zoekende in. Voor de dinsdag heb ik gelukkig nog gastbloggers die regelmatig wat plaatsen. Hier ben ik dan ook erg blij mee en jullie ook volgens mij!

Ik zal proberen om ook weer meer favo’s op vrijdag te plaatsen maar hier over ben ik nog aan het brainstormen.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip!

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s