meest bekeken blogs van 2017

Afbeeldingsresultaat voor bye 2017

Ik ben de laatste paar weken erg afwezig op mijn blog, niet dat ik er niet mee bezig ben. Nee in tegendeel het spookt soms echt de hele dag door mijn hoofd, maar tijd en puf vinden om in deze drukke tijd een blog te kunnen type is echt mega ver te zoeken. Ook de inspiratie heb ik gewoon even niet. Baal ik hiervan? Jazeker, maar het is gewoon even niet anders helaas! Er komt wel weer een betere tijd aan voor mijn blog 🙂

Graag deel ik wel vandaag met jullie mijn top 7 vaak bekeken blogs van 2017:

  • Hoe kijk jij naar jezelf + mijn onzekerheden
  • Love yourself!!
  • Was ik nog maar een kind
  • Alle favo’s van de maand ( er komt hopelijk binnenkort een samenvatting van novemeber en december, dit omdat er in die 2 maanden zoveel is gebeurt dat ik daar niet eens tijd voor had om op te schrijven)
  • Tips om af te vallen zonder calorieën te tellen
  • En ook vonden jullie het heel leuk om te lezen dat: I’m back in the game!! en kreeg ik daar ook veel persoonlijke berichtjes op van jullie wat ik super lief vond! (VIND!)

Waar zou jij graag nog meer van willen lezen en waarom? Dan kan ik daarmee lekker mee aan de slag gaan!

 

 

 

Categorieën: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s