Gratis downloads om jou doel te behalen in 2018

Afbeeldingsresultaat voor motivatie quote

Hier voor jullie de eerste 2 gratis downloads op mijn site om nog sneller jou doel te behalen!! Als eerste een formulier met vragen om een goed beeld te krijgen van jou doel en hoe je die het beste kan behalen! Het invullen van dit formulier wijst zich vanzelf

Jaarlijkse vragenlijst

Daarnaast heb ik voor jullie een hele maand kalender uitgewerkt met vragen die je elke dag in kan vullen door middel van een bolletje kleuren en bij sommige vragen ook het schrijf lijntje in te vullen.

De bolletjes zijn bedoeld om te kunnen zien of het goed ging (groen) het beter /slechter kon (oranje) of dat het juist even helemaal niet goed ging (rood). Op het schrijflijntje kan je overige informatie invullen (wat voor workout? hoelang?, Hoeveel uur heb je geslapen?

 

Motivatie maandkalender

 

Ik hoop dat ik jullie op deze manier nog meer heb kunnen helpen om jou doel te behalen! Voor vragen mag je altijd mailen naar: getfitwithnienke@outlook.com , ik vind het ook leuk als je mij laat weten met een mooie foto waar je de kalender heb opgehangen en hoe jij het invult! (geldt natuurlijk ook voor het vragenformulier )

 

Een hele leuke, gezellige en  mooie jaarwisseling en een heel goed , sportief, gezond 2018!!!!

 

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s