terug blikken op 2017

Wauw wat een jaar ! Met heel veel ups en downs! (ja lekker standaard zinnetje altijd he, hahaha) maar het is toch ook echt zo! Vandaag leek het mij leuk om met jullie terug te blikken op 2017, maar eeeeerst:  wil ik jullie een geweldig mooie , gezonde ,sportieve 2018 wensen! Dat veel van jullie dromen maar mogen uitkomen!

 

  • 20 januari 2017 bestond mijn blog 1 jaar en vond ik het tijd voor een nieuw logo, waar ik nog steeds mega blij mee ben!
  • In april van ex collega naar vriendje en vriendinnetje , met de allerliefste jongen die ik mij maar kan wensen!
  • Geslaagd voor mijn niveau 2 (EIndelijk!!) na een mislukte opleiding van ruim 3 jaar achter de rug, nu eindelijk toch een papiertje!
  • Ook ben ik in juli weer actief op mijn youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCncwWo4XbYULCqywZ6BeNpg?view_as=subscriber
  • Maar ook een jaar waarin ik , na mijn opleiding baantjes heb gehad die mijn lichaam niet aankon met als gevolg een maand of 2/3 last had van mijn drain (die door mijn nek van mijn hoofd naar mijn buik loopt) en wat was ik bang dat ik hierdoor weer niet meer zou kunnen sporten en vooral niet wist voor hoelang ik er nu weer last van zou houden.

Ik ben toen wel door blijven trainen maar het moest allemaal maar op een laag pitje en dat was behoorlijk frustrerend! Hardlopen heb ik helemaal moeten laten zitten en soms kon ik zelfs niet meer auto rijden omdat ik mijn nek niet meer kon draaien. Na heel veel ziekenhuis bezoeken ben ik door verwezen naar de fysio.

Gelukkig hielp dit sneller dan verwacht en ben ik vlak voor kerst voor het laatst bij de fysio geweest!

 

  • En heb ik nu een geweldige baan waar ik nog meer met mijn passie bezig kan zijn en nog meer hierover kan leren en mijzelf kan ontplooien! Hiervan heb ik alleen nog maar durven dromen en het is nu gewoon werkelijkheid, 2018 kan van mij dan ook niet beter beginnen dan dat mijn halfjaar contract morgen officieel daar in gaat !

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s