Waarom ik zo gek ben van de milon cirkel

Sinds begin november werk ik in op een milon cirkel, gelijk was ik al verkocht, wat is dit een gaaf en mooi systeem! Ik werk niet alleen op de cirkel , als ik tussen de werktijden door tijd heb dan zit ik vaak zelf ook op de cirkel. Dit schrijf ik dan ook niet in opdracht , maar puur omdat ik het echt een goed iets vind en ik het natuurlijk heel gezellig zou vinden als jij ook langs komt! Misschien is het wel wat voor jou?!

2 x in de week een 35 minuten fullbody workout , met apparaten die door jou persoonlijke pas helemaal goed staan ingesteld zodat je niet meer met die apparaten zelf hoef te kl*ten en je de kans heb dat je toch net niet goed zit.

Elke fase (na elke 20 trainingen) heb je weer een nieuwe uitdaging, andere weerstand en train je weer op een andere manier , zodat het nooit saai word.

Ook heb je elke 3e training een plusjes dag, dan ga je samen met je coach kijken bij welke apparaten het gewicht een kilo omhoog kan, zodat je altijd progressie boekt.

Je hebt geen ingewikkelde trainingsschema waardoor je ook niet in de war hoeft te raken en steeds na moet denken wat je ookal weer moest doen, nee je volgt gewoon de cirkel. Gaat er wat fout? Dan springt de coach in.

Het komt namelijk ook heel dicht bij personal training, dit omdat jij een eigen coach hebt die met jou de intake doet, elke maand met jou een weging doet, je helpt met de fase wijzigingen en plusjes dagen  en ook nog eens aan de bel trekt als jij er een tijdje niet bent geweest.

We werken ook met stempel kaarten zodat we de mensen een stok achter de rug kunnen geven, door middel van steeds een andere datum afspreken wanneer jij weer komt trainen. Ben je er? Dan krijg je een milon stempel op je kaart.

Omdat de coach (dus ja ook ik dus) met jou de eerste ronde helemaal mee loopt om alles uit te leggen en te dubbel checken of het echt allemaal klopt en het aan te passen als jij een blessure hebt , zit je 100 % altijd goed met trainen en kan je dus ook ondanks jou blessure veilig en goed trainen.

Lijkt het je wat en wil je meer informatie? Kijk dan snel op de onderstaande links en neem gerust contact op voor meer informatie!

https://tomvanderkolk.nl/

http://www.hlmilonclubs.nl/milon-cirkel/

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s