Review Conceptronic headset: CHSPBTNFCSPKR – Roze goud, Wit

foto van Getfitwithne.

Waarom heb ik deze bluetooth koptelefoon gekocht?

Ik heb altijd ruzie met de draadjes van mijn oordopjes in de sportschool ,( met hardlopen wel wat minder maar ik heb nog niet hardgelopen met mijn koptelefoon dus daar komt misschien nog wel eens een aparte blog over! )

Maar oke, dus nu even over de oordopjes in de sportschool. De altijd in de knoop zitten met de draadjes, overal aan vast blijven zitten, ze vallen uit, wist nooit waar ik mijn mobiel moest stoppen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar ook wilde ik gewoon mijn eigen muziek kunnen luisteren in de sportschool! Dus tijd om eens opzoek te gaan naar een bluetooth koptelefoon die niet al te duur is. (onder de €50 ) dat is nog niet zo makkelijk!!

Toen kwam ik bij central point , ik kende het niet en wilde dus eerst meer weten zowel over hun als over de koptelefoon zelf voor maar €38 (excl btw) kon dat ook op een apple of alleen op een samsung telefoon (die kwam ik namelijk wel heel veel tegen voor een goedkopere prijs). Ik zag een chat icoon en besloot daar dan ook mijn vraag te stellen. Nog geen 2 minuten later had ik antwoord op mijn vraag en besloot ik dus ook om de koptelefoon te bestellen.

1 werkdag later zou het in huis zijn. Vrijdag avond besteld en dinsdag een briefje in de deur dat het bij de buren zou leggen, maar daar lag het niet?

Wat bleek….

Ik kwam er de volgende dag achter dat het nog een deur verder lag, zucht. Gelukkig maar! Dus meteen mijn pakket opgehaald en uitgeprobeerd!

Hoe makkelijk is het instellen van de koptelefoon?

Na 2 uurtjes aan de oplader is de koptelefoon helemaal opgeladen. Dan is het gewoon een kwestie van de kop telefoon aan zetten via een schuif knopje aan de linkeroor.Dan hoor je een mannen stem in het Engels zeggen dat je koptelefoon aanstaat en dat je bluetooth aan moet zetten en connecten , zo gauw de koptelefoon je bluetooth heeft gevonden zegt het ook dat het gekoppeld is.

Super handig! Hoef je niet helemaal die handleiding door te spitten!

En verder dan?

  • Makkelijk mee te nemen, je kan de koptelefoon helemaal in klappen!
  • Je kan aan de binnenkant van de koptelefoon zien , welke oor van de koptelefoon op jou oor moet,  door de grote R en L aan de binnenkant van de oren.
  • Op de rechter oor kun je zappen en je nummer op pauze of start drukken.
  • Zo hoef je je mobiel ook niet steeds bij je te hebben.
  • Je kan de koptelefoon ook verstellen zodat het ook echt aansluit op je hoofd en ook echt goed blijft zitten.
  • Het geluid is ook echt mega, ik hoor de muziek van de sportschool er totaal niet doorheen!

Kort om ik ben er ontzettend blij mee!

Wil jij de koptelefoon ook proberen? Klik dan op deze link en kijk of het misschien ook wat voor jou is!

Ik word hier overigens niet voor betaald om dit te schrijven! Maar toen ik vroeg of jullie een review wilden van mijn koptelefoon werd daar massaal ja op gereageerd!

Dus heb jij na deze blog nog vragen ? Stel ze dan gerust!

 

 

 

 

 

 

Categorieën: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s