Do it because you love your body not because you hate it! 

Afbeeldingsresultaat voor Do it because you love your body not because you hate it! 

 

Soms zit het mee en som zit het…… tegen! En ja zelf behoorlijk tegen.

Maar hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat het niet jou (progressie) belemmerd?

Nu de griep heerst hoor ik heel veel mensen klagen dat ze het toch al hebben verpest nu ze zolang niks hebben gedaan .

Ook nu bijna iedereen te wintersporten is geweest denken mensen dat ze alles kunnen verknallen in die paar dagen of proberen ze juist hun eet gedrag op wintersport goed te praten omdat ze ook zooooooooooveeel bewegen.

Of soms heb je gewoon je dag niet en dat kan ook zelfs soms ook een week zijn.

Maar hoe zorg je nou dat je echt  niet alles gaat verpesten op zo’n moment?

Dit klinkt heel klinisch misschien , maar dit doe je heel simpel om anders te denken!

Ziek geweest en het weer ‘goed ‘willen maken, waardoor je weer voor de volle 100 % wilt gaan knallen? DIT IS NERGENS GOED VOOR! Hier verniel je alleen maar je lichaam meer mee en lig je misschien wel weer binnen de kortste keren plat.m Nee denk gewoon dan even extra op je voeding (vooral je vitamines) eet veel groenten en je porties fruit. Zorg eerst dat je zo echt voor 100% hersteld en ga dan het sporten weer RUSTIG oppakken!

Op vakantie geweest en je schaden weer in willen halen? Waar is dat voor nodig? Wist je dat een weekje rust helemaal niet zo slecht is voor je spieren, zo kunnen ze lekker extra herstellen en kan jij na die week vakantie er inderdaad weer vol op tegen aan! Maar dit hoeft helemaal niet te betekenen dat jij schaden in moet halen! Zorg dat gewoon dat jij op vakantie je balans zoekt inplaats van alleen maar ongezonde troep in je hoofd te stoppen! Tuurlijk let je wat minder op je eten op vakantie en misschien drink je een drankje meer , maar dat kan afentoe helemaal geen kwaad. Maar om nou van helemaal ‘gezond’ naar vet en bom vol suikertroep voedsel en drankjes te gaan , voel jij je vast ook niet fijn bij? Geniet lekker maar denk wel om je eigen lichaam.

Heb je je dag niet? of misschien wel je week niet?
Jammer dan! Dat heeft iedereen wel eens! Doe het gewoon even wat rustiger aan, wees lief voor jezelf, ga je zelf niet lopen pushen, straffen , uithongeren en ga je zelf al helemaal niet veroordelen!!!!!!!

Do it because you love your body not because you hate it! 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s