Groenten eten?Hoe dan?

foto van Getfitwithne.

Iedereen weet wel dat je genoeg groenten moet eten, maar toch eten heel veel mensen echt nog veelte weinig groenten. Daarom geef ik je vandaag een aantal tips om meer groenten te eten! 

  1. Begin je dag met een groente smoothie, nu hoor ik je al denken: ‘Gatver, Nien sireus? DOEIII, Nee niet weg klikken!! In mijn video van aankomende donderdag (op mijn YouTube kanaal) zie je hoe ik mijn groene ontbijt smootie maak, met verse bladspinazie kan ik je alvast verklappen ( die ik niet eens proef) .Eet jij liever een broodje met kaas/kipfilet ’s morgens? Ook prima maar doe er dan bijvoorbeeld snoep tomaatjes naast en wat plakjes komkommer op je kaas/kipfilet of whatever jij op je brood hebt.
  2. Bovenstaande gedeelte kan natuurlijk ook als lunch, maar een lekkere big ass salade als lunch is ook een top idee! (al zeg ik het zelf)  Prop die lekker bom vol met groenten en voeg daar gewoon een klein beetje noten ect aan toe.Ook kun je natuurlijk een lekkere wrap maken met groenten er in , zoals bladspinazie, sla, avocado, tomaat, komkommer en noem het maar op.En wat dacht je van een lekkere simpele (zelfgemaakte) soep bij je broodje?
  3. Eet bij je avond eten ook gewoon standaard groenten! Neem veel groenten (eet die dan ook eerst op) klein stukje vlees of vis met wat minder pasta, rijst of aardappelen.

4. Ben je ’s morgens vroeg niet van de smoothie probeer het dan eens als tussendoortje,        ook kun je ervoor kiezen om komkommer, snoeptomaatjes of wortelen als                tussendoortje te nemen.

5. Ga je uiteten? Dan kun je (als je wilt ) ook op de kaart kijken welk gerecht het meeste       groenten bevat en als je het dan helemaal perfect wilt doen kun je natuurlijk ook         altijd nog extra groenten ernaast vragen.

 

Oke, dit zijn denk wel genoeg tips!

Ik Hoop dat jullie er wat aan hebben 🙂

Categorieën: ,

Een reactie op “Groenten eten?Hoe dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s