Nadelen afvallen:

Nu de zomer er weer bijna aankomt wil iedereen natuurlijk die winter kilo’s wijt, want je wilt natuurlijk mooi in bikini en kent alle voordelen van slanker zijn en je daardoor fitter voelen, maar wat zijn de nadelen eigenlijk? Die bespreek ik met je vandaag zo dat jij voorbereid aan je summer-body kan gaan werken! 

Moeilijker:

Afvallen wordt door de meeste mensen onderschat, vlak voordat ze op vakantie gaan nog even snel de kilo’s eraf, vlakvoor dit vlak voor dat nog even snel…………. Ja daar gaat het MIS!!

Verantwoordelijk en lekker eten met bewegen moet een leefstijl worden en geen nood oplossing door middel van een krach dieet.

Je hebt er ook niet 1 week over gedaan om die 5 kilo aan te komen dus het is er ook niet binnen een week af!!

Je zal er dingen voor moeten laten, je zal er dingen voormoeten doen en je  komt jezelf 100%  tegen!

Maarja je wist natuurlijk al lang al dat ik jou daarvoor tips ging geven, toch? 😉

 

Komt ie dan, komt ie dan he!

Honger:

Je lichaam is gewend aan jou eet patroon. Als jij wilt afvallen dan zal je minder moeten gaan eten dan dat je verbruikt. Dit gaat er vooral in het begin er voor zorgen dat je lichaam dus om eten gaat vragen.

Als jij met behulp van calorieën tellen gaat afvallen (wat in het begin wel aan te raden is, daarna weet je het wel een klein beetje en kan je dat steeds meer los laten) ga dan niet gelijk met 500 calorieën naar beneden! Doe liever 50 calorieën zakken en kijkt hoe je lichaam daar op reageert. Val je af? Mooi dan hou je dat aan tot dat je niet meer afvalt en dan zak je gewoon weer met 50 naar beneden en ga zo maar door.

Je kan ook cardio gaan doen als je niet meer minder wilt gaan eten, cardio is een mooie tool om meer calorieën te verbranden, krachttraining vormt je lichaam.

Ook kun je meer water/thee en afentoe een kop koffie (zwart!) gaan drinken, dit vult ook je maag en je zult zien dat je langer vol zit.

Koud

Ligt het nou aan mij of is het hier koud? Waarschijnlijk ligt dit inderdaad aan jou.

Omdat je lichaam minder energie binnen krijgt doordat je minder eet  en je daardoor dus minder vet hebt heb je het sneller koud.

Je merkt dit vooral aan je handen en voeten, but trust me dit is na een tijdje weer voorbij. Je lichaam moet wennen aan de nieuwe situatie.

 

Hoofdpijn

Ja helaas ook kun je in het begin wat hoofdpijn krijgen doordat je lichaam minder binnen krijgt dan dat het verbruikt. (DUH) maar meestal gaan we dan ook minder suiker eten omdat dat heel veel calorieen scheelt en als jou lichaam verslaafd is aan die suikers (en zeg niet dat dat niet zo is want dat is WEL zo , ook bij jou!)  en het krijgt opeens veel minder (toegevoegde) suikers naar binnen kan dit voor hoofdpijn zorgen, dit is het zelfde als met cafeïne!

Dit hoort niet langer te zijn dan 2-3 dagen!!!  Is dat wel zo? Dan kan het zijn dat je echt TE weinig eet en dan zal ik als ik jou was je eten weer ietjes ophogen en kijken of je op die manier nog wel afvalt maar zonder hoofdpijn.

Bye bye Boobies!!

Het misschien wel irritanste voor een vrouw, ook je borsten bestaan uit vet en worden dus minder! Helaas kan je dat niet tegen gaan omdat je niet plaatselijk vet kan verbranden!

Negatieve opmerkingen van anderen.

Heb je het zelf al lastig genoeg, komen er van die mensen met hun oh zo goed bedoelde adviezen, waar jij echt op zit te wachten! (NOT!!)

Jij afvallen? Is toch helemaal niet nodig? Oh ja hoor ga even lekker ongezellig doen ofzo, je kan toch wel gewoon met ons mee doen . (meer lees je in deze blog) Ik heb ze namelijk wat over me heen gehad, bahbahbah! Dus bereid je alvast maar voor!

Kleding

Ja je kleding word te groot, gaat hangen en zit niet meer lekker, wat nou nadeel, SHOPPEN!!

 

Perfectionistisch

Als je niet oppast sla je wel door ( en geloof me dan worden de mensen om je heen nog vervelender want ja ze hadden toch gelijk blablabalbla ) Dus verkom dat!!

Gooi die weegschaal weg, en ga je niet blind staren op die spiegel!! Je moet je er goed bij voelen! Elke vrouw ziet hier of daar nog wel een rolletje vet, lekker boeiend! Kijk eens naar hoever je al bent gekomen! Ver wacht alsjeblieft niet dat je nooit meer onzeker zult zijn over je lichaam!

Ga ook niet voor een droomlichaam die je toch nooit zal krijgen! Wees realistisch voor jezelf!

 

Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s