Hoe overleef ik : Pasen?!

Het is zo makkelijk om te zeggen, gewoon genieten.
Al helemaal als je juist op je voeding wil letten en je overal moet gaan eten waar je stiekem helemaal geen zin in hebt.
Daarom voor jou 7 tips om de Pasen goed door te komen.
  • Ga voor het paas ontbijt lekker nog even hardlopen als jij je daardoor beter voelt, natuurlijk wel even iets kleins eten voordat je flauwvalt onderweg!!
  • Van wie MOET jij die paaseitjes eten? Als je ze niet wil neem ze dan gewoon niet! Wil je het wel dan kunnen een paar paaseitjes natuurlijk geen kwaad he, ,maar die hele bak hoeft niet op! Komt ie wel op? Ja pech dat is dan maar zo! Ga er niet mee zitten , ook dit hoort er gewoon bij. Draad oppakken en doorgaan.
  • Wees niet te streng voor jezelf! Als je al die paaseitjes hebt opgegeten, of je hebt iets te veel gegeten bij de paasbrunch ga dan alsjeblieft de rest van de dag niet te weinig of erger nog niks meer eten en de volgende dag of misschien wel dezelfde dag idioot hard en lang lopen sporten! Wees lief voor jezelf! 
  • Luister naar je lichaam, vol is vol !
  • Probeer wel ook aan je vitamines en eiwitten te denken! Koolhydraten en vetten zijn op dit soort dagen niet zo het probleem maar probeer ook de ‘verantwoordelijke’ keuzes te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Ei , (snoep) Tomaatjes, Komkommer plakjes, haal 30 + kaas, kipfilet, zalm of andere soorten vis. En natuurlijk de groenten als die er is, wat soms nog wel eens de vraag is bij zuks soort dagen 😉 
  • Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om gemarineerde vlees te laten staan, stokbrood met kruidenboter over te slaan en als je brood neemt donkerbruine volkoren of meergrane brood te nemen als dat er is. 
  • Probeer het VRETEN te  beperken tot 1 dag, 1 dag meer eten staat je progressie niet in de weg. Bij 2 dagen moet je al meer op gaan passen dat je , jouw harde werken van de andere (5) dagen van die week niet in de weg zit. Gebeurt dit wel? Maak je dan ook niet te druk! Het is maar 1 van de 52 weken in het jaar! Het geeft ECHT NIET als je een keer uitschiet! Dit gebeurt IEDEREEN!! 

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt gehad en je zo toch kan genieten van de Paas!!

 Afbeeldingsresultaat voor fijne paasdagen
Categorieën: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s