ALWEER 3 JAAR PIJN VRIJ!

IMG-20130728-WA0000-1

Mijn motivatie heeft ALLES te maken met deze foto!
Ik ben geboren met een waterhoofd en heb daardoor een drain in mijn hoofd (een slangetje wat van mijn hoofd naar mijn buikholte loopt.) Dat slangetje heeft ruim 3 jaar lang pijn gedaan en lopen trekken in mijn nek, ik kon op een gegeven moment NIKS meer elke beweging deed pijn. Ziekenhuis in,Ziekenhuis uit, 2x geopereerd maar niets hielp. Totdat ik naar een conferentie ging over genezing. Daar hebben ze voor mij gebeden dat de pijn ín Jezus naam’ mij met rust moest laten en verdwijnen. Ik voelde gewoon de pijn wegzakken en na een paar minuten was ik pijn vrij!!
Ik wist niet wat ik mee maakte ik kon eindelijk lopen zonder pijn! Een paar dagen later was ik nog pijn vrij en wilde ik een poging wagen om hard te gaan lopen, en wauw wat ging dat goed! De week daarop mij ook meteen aangemeld op de sportschool en ook dat ging super goed! Nu ruim 2,5 jaar verder…. Niet meer te stoppen! iedere dag denk ik nog aan die ene dag! Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik nu eindelijk ALLES kan doen! Dit is daarom deze week (en eigenlijk al van het begin af aan) mijn motivatie om te genieten van elke dag dat ik beweeg,lopen,fietsen,trainen,hardlopen maakt niet uit! ik geniet en ben er dankbaar voor dat ik dit nu kan.