10 irritaties in de sportschool

gym

Vanmorgen weer heerlijk anderhalf uur geknald in the gym!! Ik hou zo van vakanties he! Heb je s’morgens lekker de tijd om wakker te worden in de sportschool waar het ook nog is lekker rustig is! Maar helaas aankomende week met school kan ik alleen weer s’avonds. Waar ik me dan het meeste aan irriteer? Dat heb ik even op een rijtje gezet!

 1. Mannen die luidkeels bij iedere set moeten meebrullen of puffen.
  Bij je laatste set snap ik het nog, maar kom op he, al bij de eerste??
 2. Dan is het al druk en dan heb je nog van die mensen die staat te praten terwijl ze op een apparaat zitten.
  Of ga serieus aan de gang of ga lekker ergens anders een thee kransje houden! Er zijn meer mensen die erbij willen.
 3. Ben je je armen aan het trainen, (bijvoorbeeld de Bicep curl) en dan moet er weer net iemand vlak voor je langs! Of als je aan het squate bent of je doet de stiffleg-deadlift moet er weer net iemand achter je langs.
  Kun je niet even 2 seconde wachten totdat ik me set af heb of gewoon even omlopen?
 4. Die vieze zweetplekken op een apparaat!
  Iel!! Ik snap best dat je zweet hoor als je traint, maar please gebruik je handdoek!
 5. Wil je een apparaat gebruiken waar je gewichten aan moet hangen, hangt er nog zo’n 50 kilo aan gewichten aan! Uuh hallo ruim even je troep op als je klaar ben ja!
 6. Ben je een nieuwe oefening aan het uitproberen of je probeert even een oefening zwaarder komt er gelijk  een random iemand mee bemoeien die hoe je het moet doen, of vragen van is dat niet te zwaar?
  Uuh hoi? & jij bent?? Ik vind het fijn als mensen advies geven hoor begrijp me niet verkeerd, maar als ik hulp nodig heb vraag ik het wel aan iemand die er verstand van heeft. Iemand die maar 1 keer per week of nog minder komt trainen hoeft mij echt niet te gaan zeggen wat ik wel en niet moet doen en al helemaaaaal niet op zo’n harde toon zodat gelijk de hele sportschool om kijkt.
 7. Wil je een 8 kilo dumbbell pakken en loopt dus naar waar die hoort te leggen, ligt er niet?? Nee ligt die weer ergens bij de 4 kilo…..
  Uuh moet jij even terug naar de kleuterschool om te leren tellen?
 8. Van die mensen die met ze 2e aan het trainen zijn en een uur lang het squat-rek of bankdruk apparaat bezet houden.
  Uuh ben je Remi alleen op de wereld ofzo?? Schiet is even op en laat andere er ook is bij!
 9. Ben je net lekker aan het trainen, zit je midden in je set, komt er zo’n iemand die hele verhalen tegen je komt houden en dan nog afvragen waarom je niet terug antwoord.
  Zie je niet dat ik bezig ben en probeer kracht tezetten of half buiten adem ben?
 10.  Is de sportschool al bomvol! (ook weer een goed teken natuurlijk, hartstikke leuk dat er zoveel mensen bewust bezig willen zijn met hun lichaam/leefstijl.) moet je zoeken naar een leeg apparaat van de spiergroep die jij die dag train, heb je die eindelijk gevonden staat er alweer iemand naast je: ‘Ben je al bijna klaar?’Uuh nee ik zit/sta hier net 2 seconde en dan ook nog dood leuk naast je gaan wachten en tegen je gaan praten.

Zo dit waren er wel even genoeg om op te schrijven want ja ik kan eigenlijk nog wel even door gaan maar dan word het wel een hele lange blog. Voor de rest vind ik trainen trouwens hartstikke leuk hoor!   Herken jij het? Of kan jij het rijtje bijvullen? Laat het me maar weten in een reactie 🙂