week-update voorbereiding Alkmaarcityrun

Alkmaar_City_Run_by_night1

 

 

 

15 Maart heb ik mij opgegeven voor de Alkmaar city run by night 2016, dit is het 2de hardloop evenement waar ik aan deel neem,  maar mijn eerste keer dat ik 10 km ga hardlopen bij een hardloop evenement. Ik heb er super veel zin in ook vind ik het wel super spannend maar ik neem jullie graag mee in mijn voorbereiding voor de Alkmaar city run by night 2016.

Ik ga elke week op dinsdag een week update plaatsen van mijn trainen, hardloop afstanden en tijden. Ook ga ik eerlijk beschrijven hoe ik mij die dag voelde bij de training ect.

Ik hoop hiermee jullie te helpen met mijn ervaringen.
Lijkt het je leuk om met mij samen te trainen dan kan je altijd een mail sturen naar: getfitwithne@outlook.com en dan kunnen we kijken wat wanneer mogelijk is.

Wie zie ik nog meer op de Alkmaar city run by night??