Zeg nooit, nooit!!

Iedereen heeft ze denk ik wel : Doelen, ik tenminste wel! & niet 1 maar meerdere. Mijn doelen op het gebied van sport veranderd eigenlijk best vaak. In de winter bijvoorbeeld, sta ik liever in de sportschool aan mijn spier op bouw te werken, dan buiten te gaan hardlopen. Maar als het (bijna) lente is wil ik juist weer meer en verder hardlopen en sla ik soms zelf de sportschool een keertje over omdat ik dan liever buiten ben.

Waar ik vorige week aandacht , toen ik voor het eerst 10 km aan het hardlopen was, is dat ik een paar maanden terug nog zei dat ga ik NOOIT doen! & zo zijn er meer dingen waarvan ik heb gezegd, dat ga ik nooit doen of dat red ik nooit en  nu? Weet je dat ik van dat lijstje van dat ga ik nooit redden of nooit doen juist nu wel dingen aan het doen ben! Hier onder een paar voorbeelden:

10 km hardlopen

Zoals ik hier boven al benoemde had ik dit een paar maanden terug echt niet verwacht.
Dat ik vorige week voor het eerst 10 km hard ben gaan lopen en ook dat wil blijven oefenen voor de Alkmaar city run  10km (zoals je hier heb kunnen lezen.) Ik had je een paar maanden terug zelfs nog keihard uit staan lachen als je dat mij voorstelde om te gaan doen. Vond toen 8 km lang zat en zei dan ook vaak van ik hoef NOOIT hoger dan de 8 km hoor dat is vergenoeg.
Sterker nog 3 jaar terug riep ik nog heel hard: Ik hardlopen? Ik heb toch zeker geen haast ofzo?!

krachttraining & aankomen 

Had je mij 3 jaar terug gezegd dat ik 3/4 keer per week in de sportschool zou staan om in spiermassa aan te komen, had ik je totaal voor gek verklaard! Ik? Aankomen? Uh afvallen bedoel je zeker?? Sterker nog anderhalfjaar terug had ik ook echtniet verwacht dat fitnessen/ hardlopen zo mijn passie zou worden zoals het nu is!

Wie?? Ik?? Bloggen??

En dan nog het bloggen, ik? waarom zou ik? Waarover dan? Is mijn verhaal wel interessant genoeg? Ik ben nog lang niet zo ver als die en die. Laat die maar bloggen daar hebben ze veel meer aan dan mijn stomme vergeleken met hun on ervaren verhaaltjes.
Ja dit was ik nog zo’n 3 maanden terug! & nu?? Ik blog bijna iedere dag en vind het super leuk! Tuurlijk vraag ik mij wel is af of het allemaal wel zo leuk is wat ik schrijf en natuurlijk vraag ik mij wel is af of mensen er echt wat aan hebben wat ik hier deel en vertel. Maar 1 ding weet ik wel! Ik vind het super leuk om te doen!

Met andere woorden: Durf doelen te stellen, durf uit je convert zone te stappen. Maak je dromen waar! & Zeg nooit nooit!! Want zoals je kan lezen heb ik dat dus wel vaak gedaan en ben ik nu verder als ooit gedacht!