Mijn MotiavtionMonday-challenge!:

De lente is begonnen!!

Het weer is er nog niet echt naar, maar het is nu toch echt lente! Straks weer lekker in bikini op het strand! Maar dan moeten toch eerst die winter vetjes weer weg!! Dus weer extra motivatie om misschien nog wel harder te knallen als eerst en ‘helaas’ook weer cardio erbij pakken in de sportschool!

Vandaag alweer begonnen met 20 minuten op de crosstrainer, legday!! ook de rug en buikspieren mee getraind samen met, niet alleen me sportbuddy maar gewoon echt me allerbeste vriendin(netje!! ) Dus #motivationmonday was meer dan geslaagd!

Door de drukke tijd op me werk deze week helaas misschien wel iets minder sporten, maaaar voor ook een goed doel!! Morgen plaats ik mijn eerste week update van mijn voorbereiding voor de alkmaarcityrun! & dus in de volgende updat volgende week krijg je te lezen wat er deze weekvan sporten terecht is gekomen!

Wat heb jij gedaan op deze mooie 1ste lente dag? Wat is jou motivatie dezeweek?? Tell me!

Trainen met een gymbuddy!

Wauw wat mij vanmorgen was overkomen is mij echt serieus nog NOOIT gebeurt! Ik kwam me bed bijna niet uit (oke, dat gebeurt wel vaker) en had echt NERGENS zin in?? & dat op motivationmonday….. Gelukkig wist ik dat ik vanavond toch de sportschool ik ging met een collega van mij dus hoefde ik die ochtend lekker niks! Lekker sloom doen mag ook wel eens toch? Na het avond eten had ik dan ook gewoon dubbel zoveel zin om te gaan knallen in the gym!!Hoofd leeg maken en gaan met die banaan! Benen,rug & buik – training was vandaag aan de beurt & wat hebben wij geknald! Echt een super motivatie om met iemand samen te trainen die je ook gewoon even lekker aanspoort door te gaan ‘want je bent bijna klaar, kom op!’. Nog +/- 10 dagen voordat ik weer mijn vet meting heb, dus wil wel nog even extra door knallen zodat ik straks weer super trots kan zijn ipv schrikken van de cijfers :$. Dat geeft mij dan ook altijd nog even dat extra beetje motivatieom niet te stoppen en gewoon door te gaan.

Ik zal ook nog even mijn sport weekje delen voor deze week!:

 • Maandag: legday,rug,buik -> check!!
 • Dinsdag: 6 km morningrun
 • Woensdag: Tricep, schouders en borst
 • Donderdag: 6/8 km run + (als het doorgaat ) insanity
 • Vrijdag: Bicep, rug en buik
 • Zaterdag: 10 km morningrun duurloop.

Wat was jou motivatie vandaag?? & wat ga jij wanneer trainen? Wat vind jij fijner? Alleen trainen of samen?

Laat het me maar weten in een comment op facebook of insta!

& oja hier nog even een tip!:

do what you love

 


 

& weer in het ritme komen!

In de vakantie weer lekker veel gesport en lekker extra kunnen werken aan me doelen, kwa sporten maar ook weer extra aandacht kunnen besteden + nieuwe ideeën kunnen bedenken voor me blog! Ik hou van vakantie!

Maar had er vanmorgen toch ook wel weer zin in om weer het normale leventje op te pakken, want mijn diploma voor mijn opleiding halen is natuurlijk ook een doel waar ik elke dag aan werk.

Vanmorgen goed mijn #motivationmonday begonnen! Heerlijk voor dat ik naar stage ging nog even 8 km hardgelopen! Super lekker met dit weer! Ik hoop dat het lukt en aankomende weken nog de motivatie heb om , om de dag hardtelopen en om de dag krachttrainig in de sportschool te doen! & hopelijk gaat insanity weer een keer door! lijkt het je leuk om met ons (soms helaas te ) kleine groepje een keer mee te doen dat kan! op de link lees je wat het inhoudt en hoe je je op kan geven om mee te doen!

Ik heb vorige week een schemaatje laten zien met wat ik welke dag ging doen en het leek mij leuk om dat weer met jullie te delen!

daar komt ie: (alleen nu wat uitgebreider)

 • Maandag: ochtend-run (8km) <- heerlijk van genoten!, rijles, stage, bloggen #motivationmonday.
 • Dinsdag: stage en sportschool – benen, buik. & nieuwe #getfitnominationchallenge online gooien op Facebook en instagram!
 • Woensdag:school en omdat ik al om 7 uur weg moet en pas ook weer met het avondeten thuis ben & niet in het donker wil hardlopen weer lekker binnen in de sportschool trainen.- triceps, borst, schouders..
 • Donderdag: Uit school omdat ik lekker vroeg uit ben 10 km hardlopen & misschien dus insanity.
 • Vrijdag: School en s’avonds weer lekker the gym induiken voor een bicep,rug,buik workout! & bloggen!
 • Zaterdag: ochtend-run! 6 km & bloggen + s’avonds werken
 • Zondag:#sundayFundaychallenge!! dus dan zie ik wel wat de dag mij weer brengt!

Ik heb er weer zin in! Kom maar op met die week!

Een weekje vrij!!

mondaym

 

 

 

Yess, even een weekje iets meer rust aan mijn hoofd en, dus meer tijd om te trainen wat de laatste 3 weken ietsjes minder was.Natuurlijk ga ik wel gewoon extra lekker werken deze week maar ey 1 dag stage minder en 3 dagen school  minder deze week! Dus voor mij gewoon hartstikke relax! Daarom extra hard knallen deze week en ook het hardlopen weer wat meer oppakken + ik hoop de 10 donderdag voor het eerst te lopen! Whaa reten spannend maar ey, ik hou van nieuwe uitdagingen! & ik wil die Alkmaarcityrun 10 km doen dus moet nu toch echt meer gaan oefenen daarvoor! Wil je trouwens mee doen met mij? En/of samen met mij trainen voor de Alkmaarcityrun? Dat lijkt mij dus ook harstikke leuk he! Gezellig met misschien wel een clubje trainen en samen knallen op de Alkmaarcityrun! Mail mij dan even dan kunnen we kijken wat mogelijk is!
Dus planning deze week:
– Maandag (vandaag dus) : Legday/buikspieren (Yess i did it )
– Dinsdag: 8 km hardlopen
– Woensdag:Borst,triceps,schouders
– Donderdag (hopelijk) 10 km hardlopen!
– Vrijdag: Bicep,rug!
– Zaterdag: (hopelijk weer) 10 km hardlopen!
– Zondag: waarschijnlijk uitgeteld op de bank liggen en niet meer kunnen bewegen! Oh nee, SundayFUNday vieren natuurlijk!! (Zal ik voor een keer een kleine vlog maken hoe mijn zondag eruit ziet? vinden jullie dat leuk? Laat het me dan even weten in een reactie,pb,chat,mail what ever! Dan zal ik er is over nadenken of ik dat überhaupt durf hihi.

En wat is jou motivatie vandaag? Laat je het mij even weten?! #motivationmonday en mij (@getfitwhitne) even taggen zodat ik het zeker niet mis!

Vet-meting en pre-workout:

preworkout

 

Ja dat lees je goed…. Ik hoor (voor degene die zaterdag mijn blog over mijn sporttas hebben gelezen) jullie hersenen al kraken. Huh je had toch gezegd dat pre-workout niks voor jou was? Ja dat klopt! Dus hier even tekst en uitleg:)

Vanavond best een klein beetje zenuwachtig naar de sportschool, want vandaag was weer de dag dat ik mijn vetmeting had. Ja sinds ik geen calorieën meer tel vind ik dat moment eerlijk gezegd gewoon dood eng! & jawel hoor werd ook gewoon gelijk teleurgesteld toen ik de uitslag naar van de meting zag! In een maand tijd van 16,4 (waar ik ookal niet tevreden over had mja net de feestmaanden achter de rug dus kon er toen nog mee leven) naar 17,4 WHOOAAT NOOO 😦 was mijn eerste reactie hoe dan!! Maar wat mij wel opviel was dat het meeste vet deze keer niet bij mijn buik zat maar bij mijn rug….? Hoedan? Ja ik snapte er even helemaal niks van en had echt zo iets wat nou motivationmonday blegh helemaal niet motiverend dit! Maar toen overlegd hoe we het aangaan pakken en ik ga vanaf nu gewoon bij elke training even kort mijn rug mee pakken en dan kijken we volgende week of die week daar op of het misschien al heeft gewerkt.

Maar fijn wat heeft die pre-workout daar nou mee te maken? Toen ik nog een beetje balend zat te trainer kwam de sportschool eigenaar naar mij toe dat hij een GRATIS potje met iets erin voor mij op de balie had staan! Dus ik als echte Hollander dacht gelijk WHUUT?? Gratis?? Dus ik nieuwsgierig als ik ben naar die bar om te kijken wat het was. Even wist ik niet wat ik moest zeggen en hoe ik moest reageren. Pre-workout! Uuhm ja… Nja weetje wat dacht ik toen het is toch gratis (ja echte Hollander) Dus ik heb het potje gewoon mee naar huis en ga het morgen voor het eerst proberen!! Gelukkig is het niet van dat poeder maar een capsule dus misschien valt dit wel mee kwa vieze zoete smaak. Eens kijken of ik morgen nu extra hard kan knallen en mijn doelen sneller behaal door dit! Ben echt heeeeel benieuwd!

Ik ga er dan ook over een tijdje, als ik het al wat langer gebruik een review blog over online zetten!!

Wat Heeft jou deze maandag gemotiveerd om weer extra hard te knallen voor je doelen??!


 

De draad weer oppakken!motivationmonday

Goedemorgen! Nou, daar zit je dan weer een paar uur later met je bakje havermout en koffie om een beetje wakker te worden je blogje te schrijven over wat mij motiveert om deze week weer te knallen! Dat was me wel een kort nachtje! Maar geen excuus om niet te knallen vandaag! Maar dan wel vanavond want heb eerst stage! 🙂

Door familieomstandigheden en verjaardag heb ik afgelopen week wat minder kunnen sporten. Mijn lichaam heeft deze week dus even een paar daagjes extra rust gehad, waardoor ik dus nu ook weer alle energie heb om weer 5 keer per week te trainen! inplaats van 3 keer! Hier ben ik dan ook super blij mee en daarom geeft het mij extra energie om weer te knallen in the gym!


 

Steeds een stapje hoger

hurts-now-gym-quotes

Ja ja het is weer tijd voor de #MotivationMonday!

Mijn motivatie deze week om weer even dat setje extra te knallen? Ik merk de laatste tijd dat ik steeds meer soorten zware oefeningen kan! Ook kan ik kwa gewichten steeds hoger pakken! & ja dat is LEUK!!! Mezelf zo vooruitzien gaan ja dat is nog is echt motiverend!! Iedere keer als ik nu naar de sportschool ga daag ik mezelf weer uit en alshet dan ook lukt wauw! super boost krijg ik daar gewoon van! Lukt het nog niet zo goed? Dan proberen we het net zolang totdat het wel goed lukt! En dan op een dag (spreek echt uit ervaring) lukt het gewoon! Dat is dus mijn motivatie om gewoon lekker door te knallen, steeds zwaarder te pakken en nieuwe oefeningen proberen!

Wat is JOU motivatie deze week? laat je het mij weten?!


 

Nieuwe maand, nieuwe kansen, nieuwe doelen:

bye hello

Een nieuwe maand geeft mij altijd nog een beetje extra motivatie om door te knallen aan mijn doelen. Terug kijken op de afgelopen maand om te kijken wat ik allemaal al heb behaald, daarna weer nieuwe en verdere doelen stellen. Hier wordt ik altijd erg blij van. Gewoon al om te zien hoe ver ik nu al ben gekomen en dat het alleen nog maar beter word en dus mijn doelen steeds hoger kan stellen.

Een tip van mij op de #MotivationMonday schrijf je doelen in een m ooi schriftje en kijk iedere maand of je al wat af kan kruisen en een verdere of nieuwe doel neer kan zetten! Het werkt echt!!

Nu begrijp je natuurlijk ook dat ik heel nieuwsgierig ben wat jou speciale motivatie is deze maandag. Het kan met alles te maken hebben: sport, lichamelijk, school, stage, werk?? Je kan het laten weten via Instagram, Facebook, (spelregels staan op deze blog onder het kopje the Motivationmonday challeneg! Of een reactie onder dit bericht plaatsen kan natuurlijk ook altijd! Zet em op deze maandag! maak er wat leuks van en ga niet lopen mokken omdat het maandag is maar wees blij dat het weer een nieuwe dag is waar in jij gaat knallen!!


 

Alweer 2,5 jaar pijn vrij!

IMG-20130728-WA0000-1

Mijn motivatie heeft ALLES te maken met deze foto!
Ik ben geboren met een waterhoofd en heb daardoor een drain in mijn hoofd (een slangetje wat van mijn hoofd naar mijn buikholte loopt.) Dat slangetje heeft ruim 3 jaar lang pijn gedaan en lopen trekken in mijn nek, ik kon op een gegeven moment NIKS meer elke beweging deed pijn. Ziekenhuis in,Ziekenhuis uit, 2x geopereerd maar niets hielp. Totdat ik naar een conferentie ging over genezing. Daar hebben ze voor mij gebeden dat de pijn ín Jezus naam’ mij met rust moest laten en verdwijnen. Ik voelde gewoon de pijn wegzakken en na een paar minuten was ik pijn vrij!!
Ik wist niet wat ik mee maakte ik kon eindelijk lopen zonder pijn! Een paar dagen later was ik nog pijn vrij en wilde ik een poging wagen om hard te gaan lopen, en wauw wat ging dat goed! De week daarop mij ook meteen aangemeld op de sportschool en ook dat ging super goed! Nu ruim 2,5 jaar verder…. Niet meer te stoppen! iedere dag denk ik nog aan die ene dag! Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik nu eindelijk ALLES kan doen! Dit is daarom deze week (en eigenlijk al van het begin af aan) mijn motivatie om te genieten van elke dag dat ik beweeg,lopen,fietsen,trainen,hardlopen maakt niet uit! ik geniet en ben er dankbaar voor dat ik dit nu kan.