Mijn #SundayFUNday challenge!

Lazy sunday!!

Wat was ik hier aantoe!! Heerlijk uitslapen en niks moeten. Al een paar dagen eigenlijk al een paar weken voel ik mij ontzettend moe, vooral dus de laatste paar dagen. Vandaag konden we vanwege redenen helaas niet naar de kerk, maar dat was misschien maar goed ook. Ik werd gewoon pas om half 10 wakker! En ja als je mij kent is dat zeldzaam voor mijn doen. Lekker tot 11 uur in mijn pyjama rond gelopen . Daarna blog ideeen opgeschreven en lekker harde bolletjes gegeten voor de tv. Daarna weer verder mijn blogs uit kunnen werken! Om half 3 konden we de kerkdienst mee kijken vanaf e laptop die we hadden aangesloten aan de tv, dus heerlijk met een kopje thee toch nog de kerkdienst mee kunnen maken.Super handig! Toen weer naar boven om nog meer ideeen op te doen voor me blog! Jaja ik zit niet stil hoor! Vind dit veelste leuk om te doen! Na het eten geappt door me beste vriendin of ik kwam thee leuten, jaaa tuurlijk! Nja dat werd 1 thee met (nog best netjes) 1 wijntje en ik kon niet van de milka chocolade paaseitjeszak afblijven! Maar het bleef er bij 1! Dus mijn 1ste paasei dit jaar is een feit, hahaha. Na nog een halfuur buiten staan te kleppen (omdat ik weer optijd naar bed wilde -weer mislukt dus,maar wij zijn nooit uitgekletst dus dat zateraan te komen – ) Snel op het fietsie naar huis, kwarkie maken theetje zetten, in het donker balancerend met 2 volle handen de trap op naar boven zien te komen (niet mijn sterkste kant, but i did it!) nog even deze blog online zetten en nu weer lekker slapen! Best te doen zo’n luie zondag!

Een Super gave gezinsdienst & volgens mij had ik last van lente kriebels!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Vandaag een verplicht rustdagje & wat was mijn lichaam daaraan toe zeg!! Keek er stiekem gister al naar uit.Had al bedacht dat ik gewoon lekker in me bed ging liggen bloggen en voor de rest lekker niks doen. (mislukt!)  Dat heb ik dus echt bijna nooit want ik haat de zogenoemde ‘restday’ gewoon echt.

s’Morgens in de kerk echt een super gave kinder/gezinsdienst gehad, enorm genoten van alle kinderen en ook stiekem wel van al die liedjes ect. en ook heel veel gelachen!de hele dag het couplet van een kinderliedje in mijn hoofd gehad:

Van A tot Z
bent U de hoogste Heer
Alfa, Omega en zoveel meer
oneindig groot
is ook uw heerschappij
U bent het einde voor mij

Hahah heerlijk!! Daar wordt je gewoon spontaan extra blij van!!
Dat mogen ze van mij vaker doen!!

Eenmaal thuis & na een poging een uur rustig op de bank zitten kreeg mevrouw het weer op der heupen. Ik zal me kamer maar weer eens opruimen hoorde ik mezelf zeggen, met gelijk erachter aan denkend, uh?? Gaat het wel helemaal lekker met mij?? Maar zo gezegd zo gedaan! Spotify op, lekker mee brullen ( pa en ma gingen toch niet klagen die waren maar al te blij dat ik het is ging opruimen -oops-) en lekker uuh ja puinruimen :$ Na dat vervelende puinruimen heerlijk mijn kamertje weer eens extra opgepimpt! Voor de rest lekker bezig zijn met dingetjes voor mijn blog. Nu lekker optijd naar bed om nog even lekker extra rust te pakken!

Zijn er meer van jullie die ook zo moe zijn?


 

Onverwachtse uitjes zijn het leukst!

Wat ik als een echte rustdag thuis lekker in me bedje bloggen had ingeplant liep even wat anders! Maar was zeker veel en veel leuker!

Na de dienst met 3 andere toffe mensen onverwachts het idee gekregen om gezellig wat samen te lunchen in de stad Amersfoort! Dus zo gezegd zo gedaan! Heerlijk een broodje carpaccio gegeten met een wijntje erbij, bij restaurant Hemels.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Daarna leuk samen nog naar de film geweest, onderweg naar de bios nog leuk allemaal oude VW busjes (zo verliefd op die busjes hihi), kevers ect tegen gekomen echt super grappig!

Maar daarna moesten we wel haast maken naar de bios om de film nog te halen dus ipv lopen gingen we met 4 personen op 2 fietsen, ik voorop op een fiets! Best eng maar ook wel gaaf en veel gelachen!
Na de bios weer voorop op de fiets racen naar station om mijn trein nog te halen! Overstappen bij Amsterdam!

s6

Dus dan raad je het al…… Starbucks!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

& weer door naar hoorn om daar vervolgens op de bus naar Wieringerwerf te stappen. man man man, dat was op zich al een avontuur! Maar ik had de 3 uur reizen er zeker voor over! Wat een dag! & wat heb ik genoten! Op naar de volgende keer!
Maar Nu wel bekaf mijn bedje in! Welterusten allemaal!

Ps: laat even weten hoe jou #sundayFUNday eruitzag! Vind ik namelijk super leuk! Ik hou van de Zondag!


 

 

Zon,kerk,opa&oma,hardlopen en nog meer!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Mijn zondag was weer geslaagd hoor! Heerlijk wakker worden als het zonnetje al een beetje schijnt! Bakje havermout naar achter lepelen snel klaar maken voor de kerk, tussen door nog even snel theetogo maken voor onderweg (zit van 5 kwartier in de auto dus dan lust je wel wat!) en hup de auto in naar church!  Genoten van een heerlijke dienst! & de terugweg al mega zin om hard te lopen! overal zag je ze! Ik wil die auto uit en ook hardlopen!! Dus eenmaal thuis gelijk naar boven gerend om mij om te kleden totdat ik hoorde dat we naar opa en oma gingen! HO ik wil mee wait for me! hardlopen kan daarna ook wel! Dus eerst gezellig naar de liefste mensen die ik ken 🙂 (sorry voor andere die ik nu eventueel beledig 😛 ) Eenmaal thuis was het kwart over 5 en begon mijn maag te knorren, niet handig voor het hardlopen dus snel nog even een Smartbar naar binnen gewerkt en huphup knallen! Helaas geen 8 km omdat we ook moesten eten maar wel de 6km!! En wat heb ik genoten! Toen ik thuis kwam rook het al heerlijk naar eten, heerlijk op de bank voor de tv neergeploft met me bord eten en aanvallen maar!! Na het eten lekker gedoucht en mee geblèrd met me favo nummers! (hihi singing in the shower is the best,right?) Nu heerlijk in me bedje met pyjama al aan bloggen en straks nog even me lekkere kwarkje eten voor dat ik lekker optijd mijn bedje in duik en ga slapen!

benieuwd wat voor voordelen hardlopen heeft? Dat kan je hier terug lezen!

Jaa dubbel en dwars genoten en genieten van mijn #sundayFUNday!

Wat maak(te) jou Sunday een echte FUNday??

 

…Liep even wat anders dan  dat ik had geplant begin deze week!

sundayfunday 3

Waarom? Ik zou vandaag eigenlijk nog lekker een dagje vrij zijn dus had een run geplant voor vandaag, maar helaas pindakaas, vrijdag is mij gevraagd of ik wou werken vandaag! Normaal he, had ik dus helemaal in de stress geschoten en had ik de hele zondag chagrijnig geweest ( het hele weekend trouwens) omdat ik ‘weer’niet kon hardlopen.En nu ? Ik sprong bijna een gat in de lucht toen het werd gevraagd vrijdag, YESS extra geld (hihi) Dat hardlopen komt vanzelf wel weer, wel heerlijk 3 x deze week krachttraining gedaan trouwens  :).

Maar goed wat maakte mijn zondag dan nou zon funday vandaag.
om een paar redenen! Vanmorgen EINDELIJK weer eens naar Jong&Vrij Amsterdam geweest! (de kerk waar ik zelf 2 jaar lang elke zondag heen ging, maar door omstandigheden is dat helaas niet meer mogelijk).Zo fijn daar om al die lieve leuke mensen weer te spreken!! (Niet dat er in Amersfoort geen lieve leuke mensen zitten hoor 😉 ) Daarna in de auto terug naar huis nog dingen bedacht en geregeld voor mijn blog! (word je al nieuwsgierig?;) ) Thuis nog even snel een bakje thee gedronken en hup naar me werk om daar wat te eten .EN wat….. VIS!!!!!!!! met rijst en groente! OMG ZOOOOO lekker he vind ik dat! vis! Blijer kan je mij bijna niet maken! Thuis zijn ze helaas geen vis eters, maar ik …… je kan me er ’s nachts voor wakker maken! Dus ik was helemaal blij da t ik vandaag mocht werken 🙂 Anders had ik ook geen lekkere vis gehad!

Wat maakte jou Sunday een FUNday?? laat je het me weten? Het kan van alles zijn! elk klein momentje kan jou hele dag maken! tell me!!

Voor nu ga ik lekker slapen en morgen weer mijn andere challenge online gooien!! Doe je daar ook aan mee? zou ik erg tof vinden!!


 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Mijn Valentijnsdag!

…….Ging even wat anders als geplant! Vandaar ook zo laat nog mijn blog! Maar belooft is beloofd dus daar zit ik dan met mijn baje kwark en kopje thee , nog om kwart over 12 s’nachts mijn beloofde blog te schrijven.

Vanmorgen kon ik heerlijk een halfuurtje langer blijven liggen (achteraf dus ook maar goed geweest) omdat ik zaterdagavond al een smoothie had gemaakt voor onderweg naar de kerk toe!( Inplaats van s’morgens mijn warm bakje havermout.)

Wat een prachtige dienst was dat! Niks dit was mijn allereerste Valentijn alleen, Jezus is mijn Valentijn en van Hem mag ik 100% zeker weten dat hij mij niet verlaat en voor altijd van mij houdt!! Betere Valentijn kan je toch niet hebben?! Nou je snapt dus al wat mijn Sunday nou zo’n FUNday maakte!

Daarna nog gewerkt van 4 tot kwart voor 12 (10 uur was de bedoeling maar dat liep dus een klein…. beetje uit) vandaar ook mijn late blog! Maar ook overwerken vind ik gewoon bij mijn SundayFunday horen! Want….. meer uur werken betekent….JUIST meer MONEY en dat is nooit mis natuurlijk!!

& Dat was mijn zondag dan alweer nu lekker mijn bed in en over een paar uurtjes mijn #MotivationMonday schrijven en online gooien!! Doen jullie mee?

Slaaplekker en tot morgen! (nja over een paar uur dus)


 

sundayfunday2Onverwachts naar de Starbucks en na 5 maanden weer eens 8 km hardgelopen!

Volgens mij zegt mijn titel al genoeg!Of niet dan? Ik heb nu al een top zondag gehad! Door omstandigheden alleen met mijn moeder naar de kerk en dus besloten we om in plaats naar de kerk in Amersfoort te gaan naar de kerk in Amsterdam te gaan, maar dan waren we wel heel erg vroeg dus, yessss Starbucks time!! In de auto naar huis toe kreeg ik al zin om hard te lopen. Dus toen ik thuis was gelijk mijn hardloopkleren aan gedaan om 6 km te gaan hardlopen! Uuhm ja dat ging dus zo goed dat werden er 8!! WAUW wat was ik blij! Eindelijk weer eens na ongeveer 5 maanden op de 6 km te blijven haken!

Hoe was jullie FUNday? laat het me weten via de hashtag en tag mij in/onder de foto! ben benieuwd!


 

12571348_899971600098035_1781312477_n

Zelfgemaakte taps avondje met een goede vriendin!

Mijn wekkertje ging al vroeg vanmorgen. Niet om te trainen of hard te lopen deze keer, nee vandaag neem ik maar verstandig een dagje rust met al die spierpijn van afgelopen week. Vandaag ging ik naar de kerk, zoals ik elke zondag doe. Op zondag naar de kerk is voor mij al 1 groot feest, alleen daarom is zondag al een FUNday voor mij. Eenmaal thuis heb ik mijn challenge online gegooid en ben ik mezelf klaar gaan maken voor een middagje hapjes maken met een hele goeie vriendin van mij. Heerlijk 3 uurtjes in de keuken gestaan om allemaal lekkere hapjes klaar te maken voor ons eigen gemaakte tapasavondje. Echt super van genoten en de tijd vloog voorbij!!
Nu met en volle teletubbiebuik nagenieten van deze FUNday en lekker slapen.Hoe was jullie FUNday? laat het me weten via de hashtag en tag mij in/onder de foto! ben benieuwd!