whey drink

 

review

 • Wat is het:

Kant-en-klare Whey Drink in een handig meeneem flesje! met 25 gram whey eiwitten en echt fruit!

 

 • Waar is het te koop?

Bij Body & Fitshop!

 • De prijs

8 flesjes van 330 ml kost  €9,90

 • Maakt het product haar belofte waar?

Om dit te kunnen beantwoorden kijken we eerst even wat body en fitshop beloofd over dit product:

De kwaliteit
Let op: de meeste kant-en-klare eiwitshakes bevatten enkel melkeiwit of goedkopere eiwitten als soja en geen Whey of hooguit een klein beetje. Kijk maar eens op het label. Onze Whey Shake bevat zuiver hoogwaardige Whey als eiwitbron. 100% Whey eiwit. Speciaal voor Body & Fit ontwikkeld door een vooraanstaande Duitse voedingsmiddelen producent.

“Het staat inderdaad op de achterkant en helaas kan je dit niet proeven/testen om te weten of het waar is.”

Heerlijke smaken
Onze Whey Drink heeft een heerlijke frisse, zoete smaak en bevat geen toegevoegde suikers. Heerlijk op smaak gebracht met echt fruit uit vruchtenpuree en een beetje yoghurt voor een frisse afdronk. Geniet ervan!

“Die heerlijke frisse smaak is inderdaad zeker te proeven!!”

Het gemak van Whey Drink
Whey Drink is ideaal om mee te nemen en kan op ieder moment gedronken worden. Onze Whey Drink bevat dezelfde hoge kwaliteit Whey als de shake die je thuis maakt en is net zo lekker. Ideaal op kantoor, in de gym, de auto, trein of dagje uit. Kortom overal. Whey Drink is jouw ideale whey eiwit drink met maar liefs 25 gram eiwit per fles.

“Zeker heel handig om mee te nemen! “

 

 • Voor wie is het product geschikt

Als jij snel voor/uit school/werk wil trainen en je hebt niet veel plek in je tas, geen tijd om een shake te maken dan is dit zeker heel handig en lekker om mee te nemen onderweg in het ov/auto of op de fiets naar je werk/school of juist weer naar huis!

 • wat is de smaak van het product.?

Er zijn 2 smaken: frambozen en tropical fruit, ik vind ze allebei erg lekker.

 • De voedingswaarde:

r2

 

 • MIjn ervaringen met het product (conclusie)

Ik vind het een heel fijn, makkelijk en heerlijk product! Ik ben er echt erg enthousiast over! Heel makkelijk is het omdat je het gewoon zo uit de koelkast kan pakken en lekker kan opdrinken! De smaak is (vind ik) wel te vergelijken met optimel drinken, alleen dan met meer eiwitten en geen toegevoegde suikers! Dus super lekker (ja ik kan het wel blijven zeggen) en ook nog is heel verantwoordelijk en goed voor je spierherstel.

 • Zou je het nog een keer kopen?
  JA! Maar dat was denk ik al wel duidelijk toch? 🙂