Welkom op mijn blog

Hey Hallo!!

Wat super leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik ben geboren op 29 april 1995 met een openruggetje en een waterhoofd. De dokters hadden gezegd dat ik een kasplantje zou worden en dat ik niks zou kunnen.

Mijn beperking is altijd ook echt een beperking voor mij geweest met sporten. Met gym zat ik 9 van de 10 keer aan de kant mee te kijken hoe de andere kindjes lekker aan het sporten waren. En nee dat deed ik niet omdat ik gym niet leuk vond maar omdat ik vaak ook echt niet mee kon doen.

Na 4 jaar lang pijn gehad te hebben aan mijn drain en daardoor ook echt helemaal niks meer te kunnen omdat echt elke beweging pijn deed was ik dan ook ontzettend blij dat ik in 2013 genezen werd van die verschrikkelijke pijn! En vanaf toen: Ging bij mij het roer om! NIKS hield mij meer tegen om te doen wat ik altijd al wilde. Gewoon lekker sporten zoals ieder ander. Wat misschien een beetje uit de hand is gelopen πŸ˜‰ . Ik train nu zo’n 3 keer per week in de sportschool en loop 1 a 2 keer per week hard, soms wissel ik dit af met een HIIT of een TABATA training.

Het heeft heel veel inspanning, doorzettingsvermogen en motivatie gekost maar het is het zeker waard!
Ik zal misschien wel (altijd) extra op moeten (blijven) letten met trainen en het hardlopen ziet er dan misschien een beetje apart uit (x benen) maar dat houdt mij niet meer tegen om te doen wat ik leuk vind!

Ik deel daarom ook graag mijn passie met andere, vandaar dat ik in 2016 ben begonnen met deze blog.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen! πŸ™‚

Voor vragen en andere dingen kun je altijd een mailtje sturen naar getfitwithnienke@outlook.com .

 

Heel veel lees plezier!!!